Videolla: Samsung Galaxy Note 3 ja Galaxy Gear

Galaxy Note 3

Samsung on julkaissut erittäin kattavan videokatsauksen IFA 2013 -messuilla julkistamiinsa Galaxy Note 3– ja Galaxy Gear -laitteisiin. Reippaan 18 minuutin mittaisella videolla käydään laajasti läpi tuotteiden ominaisuuksia ja ohjataan käyttäjä selkeästi niiden läpi. Molemmat uutuudet saapuvat myyntiin 25. syyskuuta.

Kolmannen sukupolven Galaxy Note on edeltäjäänsä ohuempi, kevyempi ja tehokkaampi. Siinä on suurempi näyttö, mutta sivureunoja kaventamalla laitteen leveys ole päässyt kasvamaan. Puhelimesta löytyy tehoa, huimat kolme gigatavua RAM-muistia ja 13 megapikselin kamera 4K-videokuvauksella.

Galaxy Gear edustaa niin sanottuja älykelloja. Se yhdistyy isäntälaitteeseensa Bluetoothilla ja mahdollistaa muun muassa saapuneiden ilmoituksien tarkastelun. Rannekkeeseen on integroitu kamera, jonka lisäksi kaiutin ja mikrofoni kuuluvat kokonaisuuteen.

3 kommenttia

  1. Tämä on upea video! Kyllä Samsung osaa. Toinen loistava video on myös Introducing Galaxy Note 3.

  2. Juu, empä taida lähteä kakkosesta päivittelemään vaikka fyysiset muutokset ovatkin ihan jepoja. Softapuolen setit ainakin oman käytön puolesta menevät sinne kivojen, mutta turhien kikkailuiden joukkoon. Toivottavasti multi-windowia tukevien ohjelmien kirjoa laajennettaisiin jossai vaiheessa.

    Älykellojen tarpeellisuus ei vieläkään aukea minulle, vaikka tuo onkin desgininsa puolesta jo ihan siedettävä.

  3. Jaksoinpas katsoa videon. Note on kiinnostava ton kynänsä kanssa, sais yleistyä muidenkin valmistajia puhelimiin.
    Kello on taasen niin monella tavalla fail että sanat ei riitä kuvaamaan ton turhuutta.

Kommentointi on suljettu!