Galaxy Note -mallisto myynyt 38 miljoonaa kappaletta

Galaxy Note

Suurella kosketusnäytöllä varustetuille älypuhelimille on kysyntää. Tämän on todistanut Samsung omalla Galaxy Note -tuoteperheellään, jonka kolmas sukupolvi on saapumassa kauppoihin syyskuun lopulla. Yhtiö ilmoittaa, että nykyistä mallistoa on myyty maailmanlaajuisesti jo 38 miljoonaa kappaletta. Asian on kertonut itse Samsungin mobiiliosaston johtaja JK Shin hiljattain IFA-messuilla.

Mallisto sai alkunsa vuoden 2011 syyskuussa, kun ensimmäinen laite esiteltiin markkinoille. Siitä löytyi 5,3 tuuman 1280 x 800 pikselin näyttö. Galaxy Note 3 saapuu markkinoille 5,7 tuuman full hd -näytöllä, uusimmalla Androidilla ja paremmilla tehoilla.

Löytyykö sinulta Galaxy Note -sarjan laite? Mikä siinä on ylivoimaista muihin älypuhelimiin nähden?

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

  1. Olen nyt miettimässä ostanko iso näyttösen puhelimen vai kännyn ja Tabletin: esim. iPad mini ja iPhone 5C..

    Onko note huono?

  2. @Oipe
    Itse olen koittanut; romu puhelin, romu puhelin ja tablet ja hyvä ja iso puhelin-yhdistelmiä, ja voin sanoa, että hyvä ja iso puhelin on paras koska kaikki kulkee mukana näppärästi -ei tarvitse montaa vehettä kantaa mukana. Minulta löytyy Note II ja aivan huippu vehje. Ensiksikin näyttö on niin iso, että pelaaminen onnistuu ilman että peukalot peittävät koko näytön. Sitten voi kahta sovellusta ajaa yhtäaikaa. Kätevä, jos esim on selain ja galleria, niin voi galleriasta katsoa rc-auton räjäytyskuvasta hajonneen osan ja sitten kirjoittaa osanumeron nettikaupan hakukenttään. S-penillä on taas mukava kirjoittaa jos on esim sormet rasvassa yms tai qwertyn tökkiminen ärsyttää. Sitten kaavantunnistus on myös kiva, kun voi kirjoitta jonkun laskun ja tsekata wolfram alphasta vastauksen. Myös ponnahdus-selain on mukava lisä. Kaikkea muutakin löytyy, mutta nuo yllämainitut ovat pääsyyt tämän ostamiseen.

  3. En tiedä onko Note2 ylivoimainen muihin laitteisiin nähden, mutta minun näkökulmastani se on pienempiä laitteita käyttökelpoisempi. Hankin Note kakkosen pitkien julkisilla tehtävien työmatkojen iloksi. Puhelimeksi välttäisi pienempikin, mutta jos pääasiallinen käyttö on netissä roikkumista ja videoiden katselua, niin se on kyllä hauskempaa isolta näytöltä. Kakkosnoten etuna on myös erinomainen akkukesto, eli ei tarvitse pelätä, että kone hyytyy kesken matkan.

Kommentointi on suljettu!