Kuvissa Tizen-käyttöjärjestelmä Galaxy S4:ssä

TIzen Galaxy S4

Samsungin ja Intelin kehittämä Tizen on muuttunut paljon sitten viime näkemän. Samsung Indonesia on julkaissut muutaman mielenkiintoisen kuvan, jossa Tizen 3.0 esiintyy Galaxy S4:n ruudulla. Kuvat kertovat alustan kehityksen ottaneen uuden suunnan ainakin, jos käyttöliittymää verrataan aikaisemmin nähtyyn.

Nyt nähtävän käyttöliittymän Windows Phone -vaikutteita ei voi olla noteeraamatta. Neliömäiset muodot ja yksinkertaiset linjat ovat vahvasti osa visuaalista ilmettä. Vilahtaapa näytöllä jopa Windows Phonen tuttu viesti-ikoni.

MeeGon raunioille syntynyttä Tizeniä odotellaan edelleen markkinoille. Samsung kehittelee tiettävästi kiivaasti siihen pohjautuvia laitteita, mutta markkinoilla niitä ei ole edelleenkään nähty. Heinäkuussa verkkoon valuneiden tietojen mukaan ensimmäinen puhelin julkaistaisiin loppuvuodesta. Tizen 3.0 on tosin valmistumassa vasta vuoden 2014 alussa, joten ensimmäinen laite voi hyvinkin venyä ensi vuoteen.

S4_tizen_4

S4_tizen_3

S4_tizen_2

Lähde: Android Beat

4 kommenttia

  1. Ruma käyttis visuaalisesti, kyllä antero on paljon hianompi. No pitää schaisungilla joku backuppi olla softankin suhteen. Itse olisin tehnyt niin kopio anteron vain kuin olisi uskaltanut, sillä olisi helppo houkutella käyttäjät anterosta tizeniin.

    1. sehän olisi ollut silloin android, sillä molemmat käyttöjärjestelmät perustuvat samaan ytimeen. Eli Miksi?

  2. Minusta tuon ulkoasu näyttää oikein lupaavalta. Ei se tuollaisenaan minullekaan kalpaisi, mutta siitä voi tulla ihan hieno kehityksen edetessä.

  3. Olen erittäin kiinnostunut taas Tizenistä. Ylläripylläri että lättänää littanaa tulossa. Ihan nykymuodin mukaisesti jonka Windows Phone aloitti. 🙂

Kommentointi on suljettu!