Videolla: iPhone 5s ja iPhone 5c

iPhone 5C ja iPhone 5S

Uudet iPhonet esiteltiin maailmalle eilen. Tavoistaan poiketen Applelta nähtiin puhelimia kaksi kappaletta: värikäs iPhone 5c ja sormenjälkitunnistimella varustettu iPhone 5s. Molemmat saapuvat ensimmäisille markkinoille 20. syyskuuta. Suomen aikataulu on kuitenkin vielä auki.

Polykarbonaattiin luottava iPhone 5c tulee saataville muun muassa punaisena, keltaisena ja sinisenä. Siinä on neljän tuuman Retina-näyttö ja iPhone 5:stä tuttu A6-piirisarja. Puhelin tukee LTE- WiFi- ja Bluetooth 4.0 -yhteyksiä. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera.

Applen uusi lippulaiva on iPhone 5s. Sen kotipainikkeeseen yhtiö on integroinut sormenjälkitunnistimen, joka toimii muun muassa ruutulukon avaukseen ja ostoksien vahvistamiseen iTunesissa. Sisällä on uusi 64 bittinen A7-piirisarja ja takaa löytyy entistäkin suuremmalla sensorilla varustettu kamera, joka tukee slow motion -videokuvausta 120 fps:n nopeudella.

8 kommenttia

 1. Ei mitään uutta, taaskaan applen suunnalta. Samaa vuoden 2007 iphonea yrittävät myydä koko ajan.

 2. En oikein ymmärrä tota 5C:tä. Laitetaan vaan iPhone 5:teen uudet kuoret? Ei ees ole nykyistä iPhone vitosta halvempi..

 3. Ylläpito hoi! Voisitteko harkita nimimerkin jopi laittoa jäähylle. Samaa apple ei kiinnosta ininää löytyy nyt jokaisesta uudesta appleuutisesta. Eiköhän se tullut kaikille selväksi jo viikko pari sitten. Jotenkin kuitenkin kyseisellä mimimerkillä on pakottava tarve kommentoida jokaiseen appleuutiseen samaa turhanpäiväistä roskaa vaikka yhtään ei kiinnosta, on se kumma…

 4. Tuo 5c on kyllä halvan ja vastenmielisen näköinen. Vaikea uskoa että tuosta myyntihittiä tulisi, kun samalla hinnalla saa muilta paljon arvokkaamman näköisiä puhelimia ja eroa hinnassa ei ole 5S:ään paljoa.
  Jos tuossa olisi vaikka HTC logo takana ja sama 4 tuuman näyttö, niin tuota ei voisi uskoa yli 200 euron puhelimeksi.

  1. Itselläni on iPhone 5c, ja se on oikeesti tosi hyvä puhelin! Eikä ainakaan valkoisena vastenmielisen näköinen! Tämä on siis todellakin vain minun mielipiteeni, eli en sano että se on ihan paras ja piste. Ja jos 600 € on sinulle halpa, niin millainen puhelin on sitten normaali? 1000€ vai? No minulle se ja sama, mutta ainakin sanoin mielipiteeni…

   :)))

Kommentointi on suljettu!