Älypuhelimen kamerakuvat nopeasti paperille LG Pocket Photo -minitulostimella

LG Pocket Photo

Paperiset valokuvat ovat vähentyneet merkittävissä määrin digipokkareiden ja erityisesti puhelinkameroiden yleistyttyä. Nykyisin tärkeät kuvat ovat usein puhelimessa, muistikortilla tai tietokoneen kovalevyllä. Joskus tärkeästä kuvasta on kuitenkin mukava saada konkreettinen, käsin kosketeltava versio. Tässä kuvaan astuu LG:n uusi Pocket Photo -minitulostin.

Korealaisvalmistajan tulostin kulkee taskussa ja tukee Bluetooth- sekä NFC-tekniikoita. Se tulostaa kuvat lompakkoon sopivassa 50 x 76 millimetrin koossa ja 1224 x 640 pikselin takkudella.

LG Pocket Photo on todella hauska tuote, minkä huomaa heti kun sitä alkaa käyttää”, sanoo Erik Åhsgren, LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön Pohjoismaiden tuote-asiantuntija. ”Tulostin kulkee nyt mukana taskussa ja voit koska tahansa luoda kuvia yhtä hauskasti ja yksinkertaisesti kuin Polaroid-kameroilla tai valokuva-automaateilla. Jos siihen lisätään kaikki älypuhelinsovellusten luovat kuvankäsittelymahdollisuudet, Pocket Photo tarjoaa vieläkin enemmän käyttömahdollisuuksia.

LG Pocket Photo painaa vain 212 grammaa ja on mitoiltaan 72,4 x 120,9 x 24,0 millimetriä. Tulostukseen ei tarvita värikasettia, vaan kuvat tulostetaan erityiselle Zink photo paper 2.0 -valokuvapaperille, jonka RGB-värejä sisältävät kiteet saavat värinsä Pocket Photon mikropolttimella.

Tulostin on jo saatavilla ja sen suositushinta on 179 euroa. Se tukee Android– ja iOS-laitteita.

5 kommenttia

  1. Eipä kyllä itseäni innosta taskutulostin, kun on jo olemassa erinomainen, taskuun mahtuva katselulaite, suurinäyttöinen matkapuhelin, joka on aina mukana, omaa valtavan tallennuskapasiteetin, on omavaloinen, ja näin ollen vallitsevan valon määrästä ja laadusta kohtalalaisen riippumaton ja teräväkuvainen. Vielä mieluummin kuvia toki katsoo esimerkiksi taulutietokoneen näytöltä, ja kaikkein mieluiten korkealuokkaiselta, kalibroidulta pöytänäytöltä.

    Kun joku tarjoutuu antamaan jostain kuvastaan minulle paperiversion, pyydän antamaan mieluummin kuvatiedoston.

  2. Näppärän näköinen vehje! Tähän asti olen kyllä tilannut valokuvat netistä ja taitaapi riittää minulle jatkossakin! 🙂

Kommentointi on suljettu!