Nokia Lumia 1520 julki 26. syyskuuta?

Lumia 1520

Kiihtyvällä tahdilla kuvia vuotaneesta Lumia 1520:sta odotetaan Windows Phone 8 -maailman ensimmäistä puhelimen ja tabletin yhdistelmää. Sen näyttö on kooltaan kuusi tuumaa ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä. Nyt evleaks väittää, että puhelimen virallinen esittely tapahtuisi 26. syyskuuta.

Lumia 1520 on varustettu Windows Phone 8:n tuoreimmalla versiolla, joka muun muassa laajentaa kotinäkymää suurinäyttöisillä laitteilla. Lisäksi se mahdollistaa tehokkaamman raudan hyödyntämisen. Niinpä uutuus sisältää tietojen mukaan Snapdragon 800 -piirisarjan ja kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia.

Polykarbonaatista valmistettu Lumia 1520 muistuttaa muotokieleltään Lumia 925:sta. Sen takana hieman kohoutuva PureView-kamera kuvaa huhun mukaan samanaikaisesti 16 ja viiden megapikselin kuvat. Puhelimessa on 32 gigatavua tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka.

Lähde: evleaks

13 kommenttia

 1. Vaikuttaa hyvältä ja mielenkiintoiselta laitteelta. Hienoa, että mukaan on saatu PureView Camera

 2. Ensimmäinen luuri jossa speksit ovat kilpailijoiden tasolla, ja Nokia myytiin juuri. Vaikuttaa taas hyvin laskelmoidulta MS:n päässä.
  Ei se tosin yksin riitä markkinaosuuksien kaappaamiseen.
  Tunteet on ristiriitaiset :p

  1. Kokoajan Nokia on muilta ottanu pataan niin että ropisee. Syytäkin hävittää tuo bisnes. Ei ihan ehkä kuningasratkaisu ollut tuo WP.

   1. En nyt sanois, ylöspäin mentiin tasaista vauhtia vaikka spektit oli viime vuodessa ja merkittäviä päivityksiä tullut ulos. Neliytimillä, FullHD näytöillä ja WP8.1:llä suunta ei ole ainakaan alaspäin. WP on loistokäyttis ja vois olla vielä paljon enemmän. Liikaa vain MS hidastelee ominaisuuksissa ja päivityksissä.

    1. Nyt kun Nokiasta päästiin eroon, niin eiköhän Microsoft laita pian käyrät kunnon nousuun. Rahalla jos ei muuten, kuten XBOXin kohdalla. Henkilökohtaisesti tosin ei sovi minulle, kun tarvitsen ohjelmia ja muokattavuutta.

    2. WP: kasvua 48%/v, ja vielä ilmeisesti huonolla markkina-alueella.
     Kasvua MS:n hitaudesta/välinpitämättömyydestä huolimatta, eli aika hyvin.

     Ja loppuun viime viestistä: ”ylöspäin mentiin tasaista vauhtia vaikka spektit oli viime vuodessa ja merkittäviä päivityksiä tullut ulos. Neliytimillä, FullHD näytöillä ja WP8.1:llä suunta ei ole ainakaan alaspäin. WP on loistokäyttis ja vois olla vielä paljon enemmän. ”

    3. 48% kun ei riitä edes pysymään muiden matkassa. Androidilla myynnit olisi varmasti olleet ihan eri tasolla, mutta ehkä ne MS tukimiljoonat muka tuntui niin kivalta. Lyhytnäköistä.

    4. 48% ei ole mikään yleis myyntiluku vaan luku tällä markkina-alueella. Ja ihan sama, se ei liity pointtiini millään lailla. Pointtina siis oli, että WP:llä on paljon käyttämätöntä potentiaalia, pointtini siis ei ole nykyinen markkinaosuus.
     Me ei puhuta samasta asiasta, joten turha jatkaa keskustelua.

  1. :O
   Nyt kyllä laitoit sellasen ylläripommin että koko mobiiliblogi haukkoo henkeään
   :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

  2. Mutta silti laitat kommentin tähän uutiseen?

   Aiheeseen: ostoon menee nykyisen Galaxy Noten tilalle!

Kommentointi on suljettu!