HTC työstää full hd -näytöllistä Windows Phone -puhelinta: Harmony

HTC

Huhut taiwanilaisen HTC:n vetäytymisestä Windows Phone -markkinoilta voidaan unohtaa. Yhtiöltä on nimittäin viimeisimpien huhujen mukaan tulossa Harmony-koodinimellinen laite. Se tulee edustamaan Nokia Lumia 1520:n kanssa Windows Phone -puhelinten seuraavaa aaltoa ja omaksumaan Android-pohjaisessa One-sarjassa käytetyn muotokielen.

Tuoreimmat tiedot laitteen teknisistä ominaisuuksista tulevat uudehkolta Windows Phone Blogging -sivustolta, joten niihin on syytä suhtautua hienoisella varauksella. Joka tapauksessa itse laite on kuitenkin aito, sillä tietoja siitä on liikkunut verkossa jo jonkin aikaa.

Huhun mukaan HTC Harmony rakentuu 4,7 tuuman full hd -kosketusnäytön ja uuden Windows Phone GDR3 -käyttöjärjestelmän ympärille. RAM-käyttömuistia on kaksi gigatavua ja tallennustilaa 32 gigatavua. Kaikki merkit viittaavat siihen, että tulossa on paljon HTC Onea muistuttava Windows Phone -puhelin.

Lähde: UnwiredView

4 kommenttia

 1. Mitenkähän HTC pärjää kun, on NOKIA vastustajana? HTC:n hinnat on nimittään suhteellisen korkeat ja millä se pystys kilpalemaan Lumioita vastaan? Mutta kahden käyttöjärjästelmän käyttö antaa lisää markkina spektriä yritykselle, jos myynti onnistuu ja late on hyvä!

  1. Tarkoitit varmaan kirjoittaa, ”Mitenkähän HTC pärjää kun on Microsoft vastustajana”?
   Tuossahan tulee heti se käyttiksen lisenssimaksu, mitä HTC:n pitää maksaa ja mitä Microsoftin taas ei omasta järjestelmästään tarvitse maksaa. Tuntuu aika tuhoon tuomitulta idealta kaupallisesti.

   1. Pojat pojat, eiköhän siellä pikemminkin mikkisofta ole sponsorin roolissa, jotta saadaan lisää WP-laitteita ja valmistajia esille. Niinkuin itse mainitsitkin, niin lisenssimaksujen kanssa tuossa ei olisi järjen hiventäkään.

    1. Kaksi asiaa on ääretöntä, avaruus ja Microsoftin ahneus.
     Siitä avaruudesta en tosin ole ihan varma.

Kommentointi on suljettu!