Nokialta uusia latausratkaisuja Lumia-puhelimille

Nokia_laturit

Nokia tuo markkinoille uusia latausratkaisuja. Yhtiö esittelee virallisessa blogissaan langattoman latausalustan (DT-601) sekä kannettavan USB-laturin (DC-19). Molemmat saapuvat kauppoihin seuraavien kuukausien aikana useissa eri väreissä.

Uusi DT-601 on kohtuullisen hintainen latausalusta, joka toimii langatonta lataamista tukevien puhelimien kanssa. Se on pienikokoinen ja tulee myyntiin mustana, valkoisena, keltaisena, syaanina sekä punaisena. Hintaa sillä on 29 euroa, joten se on selvästi Nokian nykyistä mallia edullisempi.

DC-19 täydentää puolestaan Nokian kannettavien virtalähteiden valikoimaa. Se on pituudeltaan 99,5 millimetriä ja painaa 78 grammaa. Sisältä löytyy 3200 milliampeeritunnin akku, jonka varauksen voi tarkastaa LED-ilmaisimesta. Nokia ilmoittaa lisävarusteen hinnaksi 29 euroa.

Lähde: Nokia Conversations

6 kommenttia

  1. Akkuteknologiaan parannuksia odotellessa voi hyvin kuluttaa aikaa näillä namun värisillä leluilla leikkiessä. Aktiiviselle mobiilikäyttäjälle tarpeellisia vähän joka mutkassa, paha kyllä.

    Seuraava Nobelin palkinto sille, joka kehittää kunnon akun älypuhelimeen ilman räjähdysvaaraa.

    1. nämä räjähdys tapaukset ovatkin tosi harvassa…

  2. Ton latausalustan vois jo laittaa, hinnan puolesta alkaa olee järkevä. Muuten tuo langaton on kyllä melko turha kapine, niitä latausalustoja pitäis olla jokapaikassa, että vois reissussa latailla. Pelkästään kotona siinä ja tässä… no kyllä siihen ehkä 29egee vois heittää.

  3. Tuo langaton lataus on asia jota oppii kyllä varmasti arvostamaan. Itsellä käytössä 820 latauskuorilla ja toinen luuri ilman latinkia satunnaisesti vaihdellen … ei ole kerta eikä kaksi kun saa pimeässä makkarissa kiroilla missä v se piukan pää on ja miten v päin se nyt sopii tähän laitteeseen. Latausalustalle se luuri tippuu heittämällä samalla kun törmää pimeässä yöpöytään 😉

  4. Joo, Erkki, en sitä tarkoitakaan, vaan nykyistä suurempitehoiset ja pieneen kokoon ahdetut akut, joille olisi kyllä huutava tarve, olisivat hirmuisia energiapakkauksia. Ehkäpä semmoisia ei turvallisesti pystytäkään valmistamaan, vaan jos pystytään, se olisi mobiiliteollisuudessa suurin vallankumous sitten gsm verkon keksimisen jälkeen.

Kommentointi on suljettu!