Kuvavuoto: Googlen ja LG:n Nexus 5

Nexus_5_h2

Seuraava Nexus-puhelin julkaistaan mitä todennäköisimmin Android 4.4 KitKat -alustaversion yhteydessä. Milloin? Siitä ei ole vielä tarkkaa tietoa. Nyt saamme joka tapauksessa vihiä siitä, miltä uusi Nexus-sarjalainen tulee näyttämään.

Yhdysvaltojen televiranomaisten dokumenteista poimitut kuvat antavat varsin hyvän käsityksen tulevasta. Selvästi edeltäjänsä muotoja noudatteleva Nexus 5 rakentuu muovista ja perustunee tekniikaltaan pitkälti LG G2:n sisuskaluihin. Pakettiin voidaan siis odottaa kuuluvan Snapdragon 800 -piirisarja ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Kosketusnäyttö asettunee viiden tuuman tuntumaan on tarkkuudeltaan full hd -tasoa.

Miltä uusi Nexus alustavien kuvien ja tietojen valossa vaikuttaa?

Nexus_5_h1

Lähde: The Verge

5 kommenttia

  1. Samalta kun ennenkin, mutta väliäkö sillä, kuhan vaan kaikki toimii sulavasti.

  2. Kunpa laitteiden Play-kauppa vain laajenisi myös Suomeen.

  3. Ihan hyvä varmaan hintaansa nähden. Tosin Suomihinta lienee taas ihan posketon.

  4. Mitä hän spessua tuossa kamerassa on kun näyttää tuolta. Taisi google kertookin joku kuukausi sitten että tulevassa nexuksessa panostetaan kameraan.. Tosiaan pitäisi play kaupan tulla tännekin, kun muuten tuo hinta on posketon. Tai ei ominaisuuksiinsa nähden, mutta ärsyttää maksaa tuplasti sen mitä muut, ihan periaatteesta en maksa.

    No ehkä googlea kiinnostaa tuoda Nokia uutisten jälkeen meillekin kauppa, kun enää Suomalaiset eivät valitse Nokiaa ” kotimaisuutensa ” vuoksi.

Kommentointi on suljettu!