Windows Phone saa ilmoituskeskuksensa alkuvuodesta?

WP_ilmoitukset

Verkossa leviävät kuvat vihjaavat Windows Phone -alustan saavan kuin saavankin keskitetyn ilmoituskeskuksen. Ominaisuudesta on huhuttu pitkään, sillä osa käyttäjistä ovat olleet tyytymättömiä alustan tapaan hallita ilmoituksia. Tällä hetkellä käyttäjällä ei ole mahdollisuutta tarkistaa kaikkia saapuneita ilmoituksia yhdestä paikkaa, vaan niitä pitää setviä tapahtumaruutuja selaamalla. Jos sovelluksesta ei ole ruutua kotinäkymässä, valuvat ilmoitukset helposti ohi silmien.

Tarkempia yksityiskohtia ilmoituskeskuksen ominaisuuksista ei ole tässä vaiheessa tiedossa. Kuvassa nähdään keskukseen liittyvä tapahtumaruutu, joka ilmaisee saapuneiden ilmoituksien määrän.

Ominaisuuden odotetaan saapuvan alkuvuodesta Windows Phone 8.1 -versiossa. Samainen julkaisu sisältänee myös mahdollisuuden siirrellä kotinäkymän tapahtumaruutuja ryhmissä. Tämä nopeuttaisi kotiruudun muokkaamista.

WP_ryhma

Lähde: UnwiredView

13 kommenttia

 1. Itse en ilmoituskeskuksesta perusta, mutta hyvä että tule niin ne kitinät saadaan aiheesta loppumaan.

   1. Nimimerkki ”Paronit” vois opetella kommentoimaan. En ole nähnyt sinulta ainuttakaan asiallista kommenttia.

    Minä kyl odotan tätä. Saapi karsittua muutamia ”turhia” livetiilejä pois.

 2. Tämä toteutustapa tuntuu hieman tökeröltä, ja siksi toivon sen olevan lähinnä aikainen versio ilmoituskeskuksesta. Itse en kuitenkaan myöskään juurikaan kaipaa tällaista ominaisuutta, ja kuten Eemeli niin itsekin odotan lähinnä mutinan aiheesta loppuvan. 🙂

 3. Kun nyt saisi lukittuun näyttöön näkymään vastaamattomat puhelut, tekstiviestit ja sähköpostit. Nyt näkyy vain kellon aika.

  1. Käyttäjässä vika? Kyllähän noi on saanut lukitusnäyttöön näkymään jo ensimmäisistä lumioista lähtien, eli WP 7,5:sta lähtein.

   Ennenkuin mollataan, kannattaa ottaa asioista selvää…

   1. Tarkoitti varmaan kun näyttö on pimeänä, ei lukitusnäyttöön. siinä 7,5hän ei näy mitään kun puhelin on pimeänä. Et tiedä mistään että on tullut viestiä tms.

 4. Mesu, sehän tulee myös. Tod.näk gdr3:sen mukana syksyn aikana

 5. Tuo siis tarkoittanee että tuohon ilmoituskeskukseen pääsee vain tuon yhden tiilen kautta. Kyllä siihen pitäisi päästä kätevästi aina ja joka paikasta. WP ei kyllä vieläkään oikein vakuuta.

 6. Ennen kaipasin (odotin) tuota kun olisi mielellään ostanut Nokiaa, nyt kun Nokia hävisi, niin yhdentekevää tuleeko koska WP:tä en tule ostamaan.

 7. Feynmannin kans samoilla linjoilla että on aika turha tollasena.
  Näkeehän ne ilmoitukset muutenkin siitä alotussivulta ja ihan yhtä ”kömpelösti” Wlanin,Bluetoohtin saa pois/päälle jos toi tollaseks jää… toivottavasti kehittelevät vielä

 8. Kestäisiköhän tämä ”kolmas ekosysteemi” pystyssä vielä vuoden vai peräti kaksi, ennenkuin Microsoft luovuttaa yrityksensä mobiilipuolella surkeina? Minusta heilla alkaa olemaan pikkupaniikki tämän suhteen, sillä palvelinpuolella ovat jo oikeastaan hävinneet, joten jos häviö tulee vielä mobiilipuolella, niin alkaisi olla muukin ekosysteemi uhattuna.. Ei tulisi työpöydätkään kestämään entisessä loistossa, jos ”kaikki muu” läppärin ja pöytäkoneen ympärilla toimii jollain muulla. Kohta Apple alkaa suoltamaan ”halppis” macceja yms.. olen aika varma, että jopa työpöytien Windows puolellekin tulee vielä kovat ajat, siellä on Linuxia ja OSx:ää jo jonossa.

  Munauksia munauksien perään jos tämä nyt on yhtään sitä mitä sieltä on tulossa:) Eihän tämä muuta ongelmaa mihinkään.. Jos käyttiksessa on ”ilmoituskeskus” niminen ominaisuus, ei siitä ole hyötyä jos se toimii kuten siinä ei sitä olisikaan:) Tässähän olisi vain lisää tiiliä näytöllä ja nyt ilmoitukset näkyisivät joistakin sovelluksista kahdesti samassa paikassa jos siellä olisi sovelluksenkin tiili..

  Tää on kyllä joku uutisankka, kun eihän tuota nyt noin voi toteuttaa, tai miksi toteuttaisi..

  1. Tällä hetkellä vaikuttaa siis siltä, että kyseessä onkin ”Notification Tile” eikä ”Notification Center”, ja se on tosissaan kyllä aikalailla eri asia.

Kommentointi on suljettu!