Lisää kuvia Lumia 1520:sta – mukana 3400 mAh:n akku?

1520_valkoinen_h

Kuvavuodot tulevasta Nokia Lumia 1520:sta jatkuvat. Kiinan suunnalta verkkoon on valunut kuva valkoisesta Lumia 1520:sta, joka on aikaisemmin vilahtanut kuvissa keltaisena, punaisena ja mustana. Varsinaisesti uusia tietoja kuva ei paljasta, mutta laitteesta kiinnostuneet ottanevat kaiken laitteeseen liittyvän materiaalin vastaan innokkaasti.

MobiiliBlogin vakiolukijat ovat jo varmasti hyvin perillä Lumia 1520:n ominaisuuksista. Siitä odotetaan kuuden tuuman full hd -näytöllä varustettua Windows Phone 8 -laitetta, jossa on Snapdragon 800 -piirisarja, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja suuri 3400 milliampeeritunnin akku. Pitäisipä mukana olla myös 20 megapikselin PureView-kamera, joka tallentaa kertakuvauksella 16 ja viiden megapikselin kuvat.

Viimeisimpien tietojen mukaan puhelimen julkistusta joudutaan odottelemaan lokakuun lopulle. Aikaisemmin sen julkistuksen uskottiin tapahtuvan jo syyskuun lopulla. Nyt muun muassa luotettavana lähteenä tunnettu evleaks kertoo julkistuksen viivästyvän lokakuun loppupuolelle.

Alla vielä kuva Lumia 1520:n oletettavasta Verizon-operaattorille räätälöidystä versiosta. Se vaikuttaisi noudattavan vahvemmin Lumia 920:n muotokieltä, kun kansainvälinen variantti edustaa puolestaan enemmän Lumia 925:n muotomaailmaa.

lumia_1520_verizon_h

Lähteet: Windows Phone Central & Engadget

9 kommenttia

 1. Hienoa, mutta milloin tuo julkaistaan ja milloin se tulee suomeen myyntiin? Ja ennen kaikkea, milloin lumia 1020 tulee suomessa myyntiin? Kestää jo liian kauan odotella tuotetta kun julkistus oli 3kk sitten. Itsekkin ennakkotilasin lumia 1020 nokialta heti julkistuksen jälkeisenä päivänä ja vieläkin odotellaan sen saantia. Onkohan ne nokialla unohtaneet suomen jo kokonaan?

  1. Tuota 1020 myyntintulon kestoa myös ihmettelen. Toivottavasti kun puhelin joskus tulee täällä myyntiin, se viivästys (n.3kk) ,näkyisi myös hinnassa.

   1. Joo, Nokialla on ilmeisesti järkyttäviä ongelmia toimitusketjussa. Onkohan niillä laskut maksamatta. Tech Talk UK podcastissa ihmeteltiin että Briteissäkään ei saatavilla ja Noksu on tehnyt jo 3 (!) julkistustilaisuutta saarilla, puhelimia odotellessa.

 2. Joo. Mä olen säästänyt rahaa siihen 1020:seen ja kaiken lisäksi laittanut 920:sen myyntiin, jotta varmasti saisin rahat kokoon. No possussa on kyllä jo tuon 1020 oletetun hinnan verran säästöä. Toivottavasti saisi nopeasti jo sen lumia 1020:sen, ei vaan jaksaisi enään odottaa.

 3. Hyvin mielenkiintoinen laite mielestäni. Itselleni siinä on kuitenkin liian iso näyttö.
  Kaipa siihen näytön kokoonkin ajan mittaan tottuisi, mutta ei näillä näkymin minulle.
  Kamera on varmasti huippuluokkaa, kuten Nokian kalliimkissa älypuhelimissa tapana on.

  1. ” Kamera on varmasti huippuluokkaa, kuten Nokian kalliimkissa älypuhelimissa tapana on.”
   No iliman muuta Eeeemeli…

 4. Onkohan Nokia Lumia 1020:n seuraajalla se 4k-kamera? No, toivottavasti Microsoft jatkaisi Nokian kamerateknologian kehittämistä, ja Nokia Lumia 1020:n seuraajasta tulisi aivan yhtä hyvä, jopa parempi, ja sisältäisi 4k-resuluution videokuvauksen ja sun muut <3 Vieläkun Microsoftin Windows-puhelimissa pysyisi Nokian softat, olisi unelma <3 Nyt kun Microsoft alkaa tekemään itse puhelimia, päivityksiä ei luulisi odottelevan kovin kauaa kun tulee suoraan valmistajalta käyttöjärjestelmään 🙂 Ja aika mukava akku tuossa Lumia 1520:ssä, toisaalta olisi se 4000mAh:kin kelvannut kun Lumioissa tämä akunkesto ei ole ollut parhaimmasta päästä 😉

 5. Ja Markus, mitä tarkoittaa tuo ”Your comment is awaiting moderation.”, joka ilmestyi nimimerkkini alle ? Uusi käytäntö vaiko bugi?

Kommentointi on suljettu!