Violetti Galaxy Mega 6.3 tekee tuloaan

Galaxy Mega 6.3

Samsung laajentaa huhtikuussa lanseeratun Galaxy Mega 6.3:n värivalikoimaa. Ainakin Hong Kongissa laite on pian saatavilla violettina, sillä yhtiö listaa uuden väriversion virallisella verkkosivustollaan. Luultavasti uusi väri leviää myös muualle päin maailmaa.

Galaxy Mega 6.3 on todellinen tabletin ja älypuhelimen hybridi. Siinä on kooltaan hurja 6,3 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Muodoiltaan se on kuin Galaxy S4 ja sisältää 3200 milliampeeritunnin akun. Laite perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään ja 1,7 gigahertsin tuplaydinsuorittimeen.

Suomessa Samsungin uutuus irtoaa noin 500 eurolla. Onko kukaan lukijoistamme hankkinut itselleen tätä Samsungin hybridilaitetta?

Lähde: UnwiredView

6 kommenttia

  1. Täytyy vaan ihmetellä,että kun tässä on 6,3 tuuman kosketusnäyttö,niin tarkkuus on vain (1280 x ((720)) pikseliä!!. =(
    Kuuluisi olla jo Full HD tasoa ja PPI samaa tasoa,kuin Samsung Galaxy S4 mallissa eli 441.!.

    1. Tää on kyllä spekseiltää ihme sekasikiö, muutenkin joku TFT ruutu. Kuitenkin Quad prossu (varmaan joku karvalakki MediaTek). Ja hintaa silti noinkin runsaasti.

    2. Pääosassa 15” läppäreitä on 1366×768 resoluutio, jolla pärjää, joten kyllä alle kymmentuumaisessa tuo on ihan riittävä. Etenkin kun tämä ei ole ”lippulaivamalli”, jossa tulee olla kaikki viimeiset gimmickit (FHD, 64-bittisyys jne.) vaikkei niistä mitään iloa 90 % käyttäjistä olisikaan.

  2. Tuossa on kyllä oikeasti Snapdragon 400 tuplaydin prosessori…

Kommentointi on suljettu!