Kuvavuoto: HTC One Max

HTC One Max

Miltä kuulostaa HTC Onen muotomaailmaa noudatteleva puhelin suurella 5,9 tuuman full hd -näytöllä? Hyvältä? Siinä tapauksessa tuleva One Max on juuri sinulle. Se on taiwanilaisvalmistajan seuraava One-malliston jäsen, jonka julkistuksen odotetaan tapahtuvan vielä kuluvan vuoden aikana.

Uudet verkkoon vuotaneet kuvat paljastavat hyvin HTC One Maxin todellisen koon. Tuleva laite nähdään kuvissa rinnallaan One, jossa on 4,7 tuuman kosketusnäyttö. Kokoero on selvä, vaikka HTC vaikuttaakin venyttäneen näytön mahdollisimman lähelle laitteen reunoja.

Uuden iPhone 5s:n tavoin One Maxista pitäisi löytyä sormenjälkitunnistin. HTC on päätynyt sijoittamaan sen laitteensa takaosaan. Muita ominaisuuksia ovat tietojen mukaan Qualcommin piirisarja (mahdollisesti Snapdragon 600 tai Snapdragon 800), kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja UltraPixel-kamera. Julkistus tapahtuu viimeisimpien vihjeiden mukaan lokakuussa.

HTC_One_Max_leak2

One_max-kadessa

Lähteet: BGR & GSM Arena

3 kommenttia

 1. Tuo sormenjälkitunkistin pilaa muuten tyylikkään kokonaisuuden. Tökerön näköinen.

  1. Tulee muuten jatkossa olemaan mielenkiintoista jos markkinat innostuu sormenjälkitunnistimesta nyt iPhonen myötä, että miten muut valmistajat tuo sen fiksusti luureihinsa.

   Applella kun on paraatipaikalla se tunnistin ja ei tarvinnut oikeastaan mitään muuttaa, lisättiin se vain kotinappiin ja se on siinä parhaalla mahdollisella paikalla.

   Monet valmistajat on luopuneet fyysisistä napeista ja ne joilla se vielä on niin on sellaisen kokoisia, että ei niihin taida mitään sensoreita saada mahdutettua.

   Isontaako valmistajat luureja tunnistimen takia vai lisätäänkö se vaan väkisin luurin taakse vaikka se siellä melko kömpelö onkin.

 2. läppäreissä noita ollut jo vuosia, kyllä androidin napin tilalle mahtuu sellanen ylipyyhkäsysormenluku ihan ok.

Kommentointi on suljettu!