Lähteet: Nokia siirtänyt Lumia 1520:n julkistusta useilla viikoilla

Lumia 1520

Arvostettu talousjulkaisu, Reuters, kertoo Nokian siirtäneen tulevan suurinäyttöisen Lumia-puhelimensa julkistusta useilla viikoilla eteenpäin. Yhtiön alkuperäinen tarkoitus oli esitellä laite maailmalle syyskuun lopulla New Yorkissa. Nyt vaikuttaa siltä, että uutuutta joudutaan odottaa lokakuun loppuun. Viivästyksen syyn arvellaan löytyvän Nokian ja Microsoftin välisestä kaupasta.

The Verge kertoo puolestaan, että Lumia 1520:aa ei ole hylätty ja se nähdään markkinoilla viivästyksestä huolimatta. Lähteen saamien tietojen mukaan Yhdysvalloissa uutuus saapuu myyntiin AT&T:lle marraskuussa mustana, valkoisena, keltaisena ja punaisena. Aika näyttää ehtiikö puhelin Suomeen vielä kuluvan vuoden aikana vai joudutaanko sitä odottelemaan joulun ylitse.

Viime viikkojen aikana useita kertoja verkkoon vuotanut Lumia 1520 on ensimmäinen hybridiluokan laite Windows Phone 8 -alustalla. Sen kosketusnäyttö on kooltaan kuusi tuumaa ja tarkkuudeltaan 1920 x 1080 pikseliä. Sisältä löytyy oletettavasti Snapdragon 800 -piirisarja ja kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Takana on 20 megapikselin PureView-kamera.

Lähteet: Reuters & The Verge

2 kommenttia

 1. Ei Nokia ole mitään lykännyt vaan Evleaks-vuotaja erehtyi. Koko (1520 26.syyskuuta) julkistamishuhu lähti pelkästään Evleaksin twiittauksesta. Todennäköisesti Nokia on alunperinki aikonut ja aikoo edelleen julkistaa 26.syyskuuta vain uuden Windows tabletin (Sirius), ja Lumia 1520:en 22.lokakuuta.
  Tuskinpa Nokia halusi edes julkistaa kahta suurta uutuutta samana päivänä eli
  uutta malliston ykköspuhelinta ja ensimmäistä Nokia tablettia. Veisivät vain toisiltaan medianäkyvyyttä. Eihän Applekaan julkista uutta iPhonea ja uutta iPadia koskaan samaan aikaan. Eikä myöskään Samsungin Galaxy S -sarjan julkistamisissa ole koskaan muita laitejulkistuksia.

  1. jep eiköhän tule jouluksi lumia 1520
   ootan mahtuuko mun taskuun muuten otan lumia 1020
   :))

Kommentointi on suljettu!