Tuleva Nexus 5 virallisessa pressikuvassa?

Nexus 5

Kiihtyvästi huhujen kohteena viime viikkoina olleesta Nexus 5:stä on levinnyt verkkoon ensimmäinen oletettava lehdistökuva. Kyseessä on LG:n ja Googlen yhteistyössä valmistama puhelin. Julkistus tapahtunee lähiaikoina, sillä Nexus 4:n myynti Google Play -kaupassa on loppumassa eikä uusia eriä ole luvassa.

Uutuus tulee sisältämään paljon muutoksia edeltäjäänsä. Sisältä löytyy tietojen mukaan 2,3 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarja ja kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Näyttö on venynyt viiteen tuumaan ja tarkkuus noussut 1920 x 1080 pikseliin. Mukana lienee LG G2:sta tuttu 13 megapikselin kamera, jonka herkkuihin lukeutuu optinen kuvanvakain.

Nexus 5 perustuu todennäköisesti tulevaan Android 4.4 KitKat -alustaversioon. Nyt vuotaneen kuvan perusteella kotinäkymään ei ainakaan ole luvassa merkittäviä visuaalisia muutoksia. Aika näyttää, mitä uutta KitKat tuo mukanaan Android-maailmaan.

Lähde: GSM Arena

6 kommenttia

  1. jos hinta on samaa luokaa (en usko että on) kuin nexus 4:ssä, niin huhuh mikä puhelin!

  2. Tuo design ei oikein iske minuun. Mielestäni Nexus 4 oli hienompi.

  3. Edelleen tuo surkea ruututilaa kuluttava softapainikkeinen käyttöliittymä. Ei vieläkään tehty eleohjausta. Akkukestokin lienee heikko kuten yleensä Nexussissa ja NSA:lla pääsy tietoihin. Ei kiitos, Jollaa odotan.

  4. Just having the feeling that the comment on top of me is a troll…

Kommentointi on suljettu!