Uusi Nexus 7 Suomeen 27. syyskuuta

Nexus 7

Asusilla on hyviä uutisia toisen sukupolven Nexus 7:ää odottaville asiakkaille. Valmistaja kertoo heinäkuussa esitellyn taulutietokoneen vihdoin saapuvan myös Suomeen. Yhteistyössä Googlen kanssa suunnitellun tabletin myynti käynnistyy Suomessa 27. syyskuuta. Aluksi kaupoissa nähdään vain WiFi-malli, jonka hinta on 269 euroa 16 gigatavun tallennustilalla ja 299 euroa 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Viimeisen vuosineljänneksen aikana mallisto laajenee 32 gigatavun LTE-versiolla, jonka hinnaksi Asus ilmoittaa 389 euroa.

Uusi Nexus 7 on edeltäjäänsä ohuempi sekä kevyempi. Sivureunoja on kavennettu, jotta laite istuisi käteen entistäkin luontevammin. Kokonaisuuden kruunaavat seitsemän tuuman 1920 x 1200 pikselin kosketusnäyttö ja Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.

Laitteen sisuksissa hyrrää 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 Pro -neliydinpiirisarja. Sen tukena on kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Kokonaisuuteen kuuluvat myös stereo-kaiuttimet, viiden megapikselin takakamera, 1,2 megapikselin etukamera, Bluetooth 4.0, NFC ja tuki langattomalle lataamiselle.

1 kommentti

  1. Tilasin tämän jo ja itselläni Lte malli. Tämä on aivan upea laite! Tänään saan 4G kortin joten katsotaan mihin nopeuksiin sitä oikein pääsee.

Kommentointi on suljettu!