Nokia Lumia 625 saapui myyntiin Suomessa

Lumia 625

Lumia 1020:n ohessa markkinoille on juuri rantautunut myös toinen uutuus Nokialta. Kyseessä on tietenkin suurella 4,7 tuuman näytöllä varustettu Lumia 625, jonka ensiesittely maailmalle tapahtui heinäkuussa. Puhelimella on hintaa edullisimmillaan noin 250 euroa ja se on saatavilla oranssina, mustana sekä valkoisena.

Lumia 625 eroaa muusta mallistosta juurikin suurella näytöllään. Etualalla loistava 4,7 tuuman näyttö yltää 800 x 480 pikselin tarkkuuteen ja on toteutettu IPS-teknologialla. Näyttö toimii myös hansikkaat kädessä.

Nokia Lumia 625:ssa on Lumia-tuoteperheen suurin näyttö, ja siksi se on täydellinen esimerkki siitä, miten Nokia tuo johtavia innovaatioita ja huippuluokan käyttäjäkokemuksen kaikkiin hintaluokkiin”, kommentoi laitetta heinäkussa Nokian Smart Devices -yksikön johtaja Jo Harlow.

Puhelimessa on Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmä Lumia Amber -päivityksellä höystettynä. Sen sisällä sykkii 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja RAM-käyttömuistia on 512 MB:tä. Puhelin tukee LTE-verkkoyhteyksiä sekä tarjoaa viiden megapikselin kameran. Pakettiin kuuluvat myös kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikorttipaikka sekä vaihdettavat värikuoret.

Jaa kokemuksia uutuudesta alle, jos kaupasta Lumia 625 on mukaasi tarttunut.

17 kommenttia

 1. Harmi kun tämäkin on jo vanhentunut 🙁

 2. Tähän Gdr3-päivitys eli yksi lisärivi näytölle niin puhelin kelpais ainakin mulle 😉

 3. Isonäyttöiset puhelimet ovat nykyisin melko kysyttyjä. Hyvä, että sellainen saadaan nyt myös alempaan hintaluokkaan.

  1. Ongelma vaan, että esim. Samsungin Ativ S ja Galaxy S3 ovat nykyisellään samoissa hintaluokissa. S3 toki hieman kalliimpi, mutta Ativia näkyy välillä Nokiaa halvemmallakin. Saksassahan Ativ on jo yleisesti alle 200€ (halvimmillaan 140€).

   1. Ja ei pidä unohtaa Nokian omaa 920:stä, joka lähtee noin kolmeensataan.

   2. Ativ S on ihan eri luokassa raudaltaa kuin tämä. Hyvä ja suurempi huomattavasti tarkempi näyttö, muistia ja kaikkee enemmän. Hinta sama.
    Jeesuksen aikainen HTC Titan omisti jo samallaisen näytön kuin tämä.

    1. No niin, onhan tässä 4G, mutta siinäpä ne riemunkiljahdukset sitten olikin.

 4. Toi reso kelpais mulle…

  Ihmettelen miks kaikki itkee näytöstä…
  Akkua vievaan…

 5. Multa tuo lumia 920 lähtee 300 eurolla varusteineen päivineen. Itse siirryin lumia 1020 omistajaksi ja olen todella tyytyväinen tähän. Tämä on mukavan kaponen, kevyt ja tässä on sairaan hyvä kamera, mikä on itselleni se tärkein juttu. Ja näyttö on just passelin kokoinen, kuten lumia 920:sessäkin. Yhtään isompi näyttöstä en ottaisi, ei meinaan käden koko riittäisi.

  1. Tottakai riittäisi, kun ei vaan tekisi niin julmetuilla surureunoilla ja laitteen paksuudella. Galaxy S4 on ulkomitoiltaan pienempi (paitsi pituus) kuin 1020 vaikka jo 5″ ruutu.

   1. Mielenkiintoista tietää että mitäköhän matskua nämä lumia ovat, 925ssa on vissiin jotain metallin jämiä jossain..

  2. Ai nytkö se on kolmesataa, eilen kun se vielä oli huuto.netissä, kerroit hintavarauksen olevan 280€. Näkyi 230€:n jäävän korkein tarjous, kannattaisi myydä sillä.

 6. S4:ssä ei edes niitä jämiä,vaikka 600e hinta.

 7. Hei salama, hintavaraus on kyl mulla 260€ ja hinta on nyt 250€. Osta heti hinta on 300€.

Kommentointi on suljettu!