Videolla uusi Apple iOS 7

iOS 7

Harkitsetko vielä iOS 7 -päivityksen asentamista puhelimeesi tai tablettiisi? Oletko muuten vain kiinnostunut näkemään, mitä uutta Applen mobiilikäyttöjärjestelmän tuorein versio tarjoaa? Tähän tarkoitukseen sopii mitä parhaiten The Vergen videokatsaus iOS 7 -alustaan.

The Verge käsittelee kattavasti Applen uutta mobiilialustaa. Sitä käydään läpi sekä iPhonella että iPadillä. Yleinen käsitys tuntuu olevan se, että visuaalisesta muutoksesta huolimatta käyttölogiikka on pysynyt pitkälti samana. Uudella käyttäjälle alusta ei kuitenkaan välttämättä tunnu enää niin helposti lähestyttävältä, sillä selkeät painikkeet ovat muuttuneet teksteiksi ja käyttäjän oletetaan vain tietävän niiden käyttötarkoitukset.

Apple toi iOS 7:n ladattavaksi laitteisiinsa 18. syyskuuta. Se on yhteensopiva iPhone 4:n ja sitä uudempien puhelimien sekä iPad 2:n ja sitä uudempien tablettien kanssa. Lisäksi se on saatavilla viidennen sukupolven iPod Touchille.

Lähde: The Verge

1 kommentti

  1. ”Uudella käyttäjälle alusta ei kuitenkaan välttämättä tunnu enää niin helposti lähestyttävältä, sillä selkeät painikkeet ovat muuttuneet teksteiksi ja käyttäjän oletetaan vain tietävän niiden käyttötarkoitukset.”

    Siis toisinpäin?

Kommentointi on suljettu!