Uusi kuvavuoto paljastaa Lumia 1520:n todellisen koon

Lumia 1520 kädessä

Jos haaveissa on suuri full hd -kosketusnäyttö yhdistettynä Windows Phone 8 -ekosysteemiin ja Nokian muotoiluosaamiseen, on tuleva Lumia 1520 todennäköisesti juuri sinulle. Se on Nokian tuleva älypuhelimen ja tabletin yhdistelmä, jossa on oletettavasti kuuden tuuman 1920 x 1080 pikselin kosketusnäyttö. Laitteen julkistuksen odotetaan tapahtuvan 22. lokakuuta, jolloin Nokia järjestää lehdistötilaisuuden.

Olemme nähneet laitteesta jo runsaasti kuvia, joten yllä oleva otos ei tässä suhteessa tarjoa mitään erikoista. Se antaa kuitenkin hieman paremman perspektiivin Lumia 1520:n koosta.

Samalla kuvassa nähdään jälleen Windows Phone 8 -alustan seuraava versio, joka tulee antamaan käyttäjille huomattavasti lisää vapauksia kotinäkymän personointiin. Pieniä tiiliä mahtuu nykyisen neljän sijaan rinnakkain kuusi, keskikokoisia kahden sijaan kolme ja niin edelleen. Tästä uudistuksesta hyötyvät erityisesti Lumia 1520:n kaltaiset full hd -laitteet, joissa ruutupinta-alaa on tarjolla paljon.

Lähde: My Nokia Blog

8 kommenttia

 1. Liian iso puhelimeksi, toisaalta liian pieni tabletiksi ja toisekseen tabletit on täysin turhia. Mutta hyvä jos jollekkin kelpaa.

   1. Etenkin tabletit ovat hyvä valinta heille, jotka eivät käytä vain koneissa olevia ominaisuuksia, kuten ohjelmat ja ylipäätään pelaaminen. Tabletti on myös edullisempi vaihtoehto (riippuu tietysti valmistajista) sinäänsä en sanoisi tablettia turhaksi, menihän se joku aikasit vissii PC:n ohi jos oikein muistan

  1. Kelpaa aika monellekin. Galaxy Noteja on myyty lähes 40 miljoonaa kappaletta ja tämä 1520 ei ole edes suuri näyttöisin puhelin markkinoilla eli eiköhän ostajia löydy.

 2. Olen alkanut harkita tuollaista, mutta empä taida.. 😀

 3. Tuo kyllä näyttää hyvältä ja kamera on taaskin varmasti huippu, mutta itselleni liian iso.

  Kovasti houkuttelisi kylläkin Lumia 1020 hankkia.

 4. onpa terävän näköiset kulmat, auts. kivasti uppoaa käteen kun yrittää jotain alalaidan toimintoja käyttää 🙁

 5. Olisipa Lumia 1050:ssä Lumia 1020:nen kamera. No ehkä Lumia 1060:ssä sitten.

Kommentointi on suljettu!