Kuvavuoto: Nokia Lumia 929

Lumia 929

Nokialta odotetaan vielä ainakin yhtä laitejulkistusten rypästä ennen matkapuhelinbisneksen siirtymistä Microsoftille. Luvassa on mielenkiintoisia laitteita, kuten kuuden tuuman näytöllä varustettu Lumia 1520 ja yhtiön ensimmäinen tabletti. Lisäksi amerikkalainen teleoperaattori, Verizon, vaikuttaisi tuovan valikoimiinsa Nokian brändiä kantavan Lumia 929:n.

Twitterissä nimeä luonut evleaks on nyt vuotanut virallisen näköisen kuvan tulevasta uutuudesta. Samainen laite on aikaisemmin nähty valkoisena versiona takaa kuvattuna. Kyseinen kuva nyt nähdyn ohella paljastavat, että puhelimessa on 20 megapikselin PureView-kamera.

Lähteiden mukaan Lumia 929:n on Verizonille räätälöity variantti Lumia 1520:sta. Kyseessä ei olisi kuitenkaan täysin sama laite, sillä kosketusnäyttö on tiettävästi pienempi. Tarkkaa kokoa ei tiedetä, mutta resoluution pitäisi joka tapauksessa olla full hd -tasoa.

Uutuuden odotetaan saapuvan myyntiin loppuvuoden aikana.

Lähteet: The Verge & evleaks

6 kommenttia

  1. Aika mitäänsanomattoman näköinen. Näyttää ihan kiinalaiselta OEM puhelimelta jos ei olisi Nokian logoa kulmassa, kohtahan sekin häviää.

  2. Nimenomaan näyttää, totuus paljastuu kun se fyysisesti ilmestyy kouraan…

  3. Mietin tuota lausetta ”Nokialta odotetaan vielä ainakin yhtä laitejulkistusten rypästä ennen matkapuhelinbisneksen siirtymistä Microsoftille”, että eikös Nokia saa valmistaa kännyköitä vuoteen 2016 asti? Eikö Nokia julkaise tällä välillä uusia malleja?

    1. Omalla brändillä Nokia voi tehdä puhelimia jälleen vuonna 2016. Siihen asti Nokian ja Microsoftin välinen sopimus estää tämän.

  4. joo ja siihen 2016 asti se voi tehda luureja vaikka milla muulla nimella!!!!!

    1. Tekisikin, mutta ei taida resurssit riittää.

Kommentointi on suljettu!