LG Vu 3 julki – mukana tuttu 4:3-kuvasuhteen näyttö

LG Vu 3

Elektroniikkavalmistaja LG on virallistanut Vu 3:n. Se jatkaa erikoista mallisarjaa kunnioittaen edeltäjiään ja säilyttäen näin 4:3-kuvasuhteen kosketusnäytössä. Uutuus saapuu Koreassa myyntiin 27. syyskuuta.

Kotimarkkinoillaan jonkinlaista suosiota nauttivan malliston tuorein jäsen kasvattaa kosketusnäytön viidestä tuumasta 5,2 tuumaa ja nostaa tarkkuuden 1024 x 768 pikselistä 1280 x 960 pikseliin. Muotokielessä on siirrytty pyöreämpiin kulmiin ja yleisesti rakenne tuo mieleen LG G2:n. Värivalikoimaan kuuluvat ainakin musta, valkoinen ja vaaleansininen.

LG Vu 3:a vauhdittaa 2,3 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarja. Takana on 13 megapikselin kamera LED-salamalla ja edessä 2,1 megapikselin kamera. Yhtiö tarjoaa uutuudelleen kannellista suojusta, jonka läpikuultava pinta kertoo käyttäjälle muun muassa saapuneista ilmoituksista.

Ohjelmistopuolelta löytyy Android 4.2 Jelly Bean. Mukana on tutusti ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka hyödyntävtä Vu 3:n stylus-kynää. Pakettiin kuuluu myös KnockON, jolla ruudun saa herätetty nokialaisten tyyliin kahdella nopealla napautuksella näyttöön.

LG Vu 3

Lähde: The Next Web

4 kommenttia

    1. Kauheeta rasistista sanavarastoa sulla. Ootko kenties tietoinen että LG on aasialainen?

Kommentointi on suljettu!