Lumia 2520 on Nokian ensimmäinen tabletti?

Lumia 2520

Alkusyksystä huhuissa pyörinyt Nokia Sirius -koodinimellä tunnettu taulutietokone kuuluu Lumia-tuoteperheeseen, väittää mobiilialan vuodoistaan tunnettu evleaks Twitterissä. Lähteen mukaan laitteen lopullinen mallinimi on Nokia Lumia 2520 ja se julkaistaisiin yhdessä Lumia 1520:n kanssa lokakuun 22. päivä.

Tuleva Lumia 2520 perustuu tämänhetkisten tietojen mukaan Windows RT -käyttöjärjestelmään. Huhu kertoo Nokian tarjoavan laitteelleen näppäimistöllisen suojakannen, joka sisältää lisäakun toiminta-aikojen pidentämiseksi. Tabletti saapuu markkinoille todennäköisesti useissa eri väreissä, sillä olemme nähneet siitä jo punaisen version ja se tuskin jää ainoaksi vaihtoehdoksi.

Nokian tabletin odotetaan perustuvan Qualcomm Snapdragon 800 -piirisarjaan. Kosketusnäyttö on kooltaan 10,1 tuumaa ja resoluutioltaan 1920 x 1080 pikseliä. Kameraan Nokia on panostanut myös tabletissaan, sillä huhut kertovat sen olevan tarkkuudeltaan 6,7 megapikseliä.

Lähde: evleaks

9 kommenttia

 1. Makoisan näköinen! Apple jää ainakin tyylissä toiselle planeetalle.

 2. Nimenomaan, Apple on tyylissä kyllä edelleen selvästi edellä noissa tableteissa. Tuokin Microsoftin tabletti on hyvin tavanomainen perus-tablet ulkonäöltään, mitä nyt takakansi on väriltään punainen.

  1. Tuosta väitteestä olen kyllä eri mieltä. Pesee Applen heti muotoilullaan.

   1. Vielä kun tietäisi missä tuossa se muotoilu on? Peruslitteä suorakaide, jossa on etusivun näyttö (tässä tapauksessa kohtuu levein surureunuksin). Toistan itsenäni, ainut erilaisuus on punainen takakansi ja käyttöjärjestelmä joka ei ole kelvannut kenellekään.

    1. Sitä samaa voisin kysyä sinulta? Mikä Applen tuotteesta sitten tekee niin ”tyylikkään”? Ne pienet surureunatko vai se sama väri joka siinä on ollut alusta asti?
     Epäilen myös, että erilaisuus Nokian tabletissa ei tule jäämään pelkkään väriin ja käyttikseen, kunhan kaikki tiedot julkaistaan.

 3. Ihan tyylikäs. Mielenkiinnolla odotan virallista julkistusta.

 4. En osta kun on microsoftin, en kyllä osta ipadiäkään, enkä android-pädejäkään. Jos joskus tulisi suomalainen/eurooppalainen merkki jossa olisi suomalainen/eurooppalainen käyttis tabletissa, niin sitten voisin ostaa. Nsa-jenkki tuotteita en osta, enään.

  1. Ihan tiedoksi tuo on edelleenkin Nokian tabletti. Ei Microsoftin.

   Nokian nykyiset tuotteet eivät muutu yhtään huonommiksi kaupan seurauksena. Yhtä Nokiaa ne edelleenkin ovat!

Kommentointi on suljettu!