Microsoftin ensimmäinen puhelin on Lumia 1820?

Lumia-1820-hh

Verkossa leviää taidokkaan näköinen renderöinti Lumia 1820:sta, jonka väitetään olevan Microsoftin ensimmäinen älypuhelin ilman Nokia-brändiä. Yhtiöhän saa käyttöönsä Lumia-nimen ja tulee mitä todennäköisimmin jatkamaan sen käyttämistä puhelinmallistossa. Ensimmäinen Microsoft Lumia julkistettaneen markkinoille aikaisintaan vuoden 2014 alussa, jolloin yrityskauppa Nokian kanssa on tarkoitus saada päätökseen.

Kuva tulee Twitter-käyttäjältä Qxerro, joka on sittemmin poistanut sen tililtään. Tietoa tukee toinen Twitter-tili, Nawzil, joka kertoo Lumia 1820:n olevan todellakin Microsoftin ensimmäinen Lumia ja saapuvan markkinoille ensi vuonna. Kyseinen lähde on aikaisemmin vuotanut oikeita tietoja Windows Phoneen liittyen.

Alla myös väitetty uusi Lumia-sarjan logo.

Miltä Lumia 1820 kuvan perusteella vaikuttaa?

Lumia_logo_uusi

Lähde: My Nokia Blog

26 kommenttia

 1. Toisaalta ihan tyylikäs, mutta lumia teksti ruma..

 2. Hyi hel…., ett voi olla ruma. Ny laitetaan Lumia brändiä oikein olan takaa turpaan.

 3. No niin no… Yhtälailla Photoshopilla voi vaihtaa alaosaan nappuloiden tilalle Androidin vastaavat.
  Avot, kun oliskin yhtäkkiä kovin tyylikäs.

 4. Varmaan näyttö halkeaa helposti jos ympärillä vain ohut alumiini kehys?

  MIKSI ne lähtee taas samalla kakan ruskealla sävyllä liikkeelle kuin Zunessa aikoinaan?

 5. PAKSUMMAT sivureunat kuin Nokian Lumioissa…

  1. Nuo on kyllä melkein ohuemmat kuin G2: sessa…

 6. Uskoisin Microsoftin todella käyttävän Lumia nimeä markkinoinnissa, koska Microsoft puhelimen merkkinä on likimain yhtä ”seksikäs” kuin vaarin villahousut.

 7. Alareunan napit ei näytä aidolta. Miksi ne olis tollain nipussa?
  Muuten ihan jees.

  Lumia nimi tulee säilymään varmasti, ei MS:llä ole muuta vaihtoehtoa oikeasti. Surface-puhelin ei myisi niin hyvin kuin Nokiaan viittaava Lumia.
  Mutta katsotaan nyt vielä, että toteutuuko kauppa. 😉

  1. Niitä nappeja on parempi painella kun ovat siinä keskellä.

 8. Rumeni. Tuo valkoinen raita on törkeä. Ei minusta käy edes retrosta, vaikka jälkeenjääneeltä näyttääkin.

 9. Myyntiin vaan niin Microsoft-fanit pääsee juhlimaan. Ostakaa kerralla kaksi niin MS:llä riittää paremmin massia maksaa Elopille ne bonukset Nokian puhelintoimintojen siirtämisestä Microsoftin omistukseen.

   1. Se nyt vaan on fakta, että Elopilla oli sopimuksessa pykälä jota ei hänen edeltäjillään koskaan ollut. Eli poismyyntipykälä, joka todistaa että alunperinkin tarkoitus oli vain siirtää Nokian puhelintoiminnot Microsoftin haltuun ja tappaa kilpailevat järjestelmät pois. Microsoft faneille tietysti yhtä juhlaa, meille muille lähinnä kuvottavaa venkulointia.

 10. Harmi kun Steve Jobsin kaltaista visionääriä ei ole, hänenkaltaisen pitäisi suunnitella tuolle Lumia -tekstille uusi fontti.

 11. Ei näytä aidolta. Vaikea uskoa että napit niputettaisiin tuolla tavalla. Kokonaisuus ei ole sopusuhtainen.

  1. 1520-mallissahan huhutaan olevan napit lähekkäin koska näyttö on niin iso. Tämä ei vaikuta phabletilta joten veikkaisin että kyseessä on jonkun innostuneen harrastajan konsepti.

 12. Ei kiinnosta kun on mäsä. Omalta osaltani kaikki vain microsoftin tuotteet, kuten puhelimet, tabletit sun muut jää kauppaan. Nokia brändillä olen ostanut, mutta en enään tuon jälkeen kun microsoft osti nokian. Wp oli jees, kunnes microsoft teki miten teki, eli pissi kuluttajia silmään.

 13. Jos puhelimen reunat menis oikeesti noiden valkoisten kehysten mukaisesti, niin olisi ihan tyylikäskin paketti.

 14. tottakai valkoinen kehys tarkoittaa luurin ulkoreunoja.

  kuvan asemointi näytössä pielessä. edestä katsottuna oikea reuna kapeampi kuin vasen. oikeassa luurissa tuskin tällaista ratkaisua.

  ps. muuten olisi ihan ok!!!

 15. ihan tyylikäs logo, mutta toinen fontti voisi olla. Tuo I on irrallisen näköinen, koska ei sovi muun fontin tyyliin.

 16. Microsoftilta en ostaisi edes käytettyä klemmaria. Niin vastenmielinen firma se on.

 17. Ois hienonpi jos napit menisi edemmän sivuille. On ruma ku ne on tos keskellä. Itellä on Nokia lumia 710 ja tää o mun mielest hienompi.

 18. Kyseessä on rendaus. Näkee heti kun nostaa gammaa. Eli puhelin ei ole ”todellinen”, mikä ei tarkoita etteikö tuon kaltaista olisi tulossa. On muuten tosi rumat nuo I:n väkäset tuossa muuten ihan mukiin menevässä logossa.

 19. Näköjään moni luullut tota mustaa taustaaki puhelimeen kuuluvaksi. Tyhmästi kyllä tuo kuvan tausta rajattu.

Kommentointi on suljettu!