Samsung siirtyy lippulaivoissaan metalliin ensi vuonna?

Samsung logo

Huhut Samsungin ympärillä kiihtyvät. Korealainen ETNews väittää Samsungin työskentelevän Project F -nimeä kantavan tuotemalliston kanssa, joka esiteltäisiin maailmalle maaliskuussa. Se yhdistäisi tehokkaan raudan ja hyvät ominaisuudet premium-luokan materiaalien kanssa.

Huhut ovat tässä vaiheessa vielä hyvin epämääräisiä. Ne tulevat kuitenkin luotettavalta lähteeltä, joten niissä voi hyvinkin olla perää.

Korealaislähteen mukaan Samsung olisi viimein tuomassa metallin lippulaivapuhelimiinsa, jotka ovat tähän asti rakentuneet muovista. Uusiin laitteisiin on tarkoitus koota paras tekniikka ja laadukkaat materiaalit. Lähde mainitsee esimerkkinä 16 megapikselin kameran optisella kuvanvakaimella. Näytön kokoa ei ETNewsin mukaan ole vielä vahvistettu, mutta Samsungin tuntien sen osalta liikutaan viiden tuuman tuntumassa.

Huhu ei kerro, tuleeko Project F nykyisen malliston jatkoksi vai perustuvatko esimerkiksi Galaxy S5 ja seuraava Galaxy Note sen periaatteisiin. Koska maaliskuuhun on vielä pitkä aika, selkeytyvät huhut varmasti sitä ennen vielä moneen otteeseen.

Lähde: Phone Arena & ETNews

11 kommenttia

 1. Nykyisen Samsung Galaxy S4 mallin mitat ja 5 tuuman näyttö on se max. eli ei suurempaa!!.
  Kiitos.

 2. toivottavasti huhu pitää paikkaansa 🙂

 3. Itselläni on ollut S2 reilun vuoden ja itse olen samsungin kannattaja, mutta en väitä samsungilla olevan parhaat kännykät. Muuten samsungin kännyt olisivat ns. Täydellisiä, mutta kun materiaalina on se muovi. Todella toivon tuon huhun pitävän paikkaansa. Ensi vuonna on suunnitelmissa ostaa uusi känny. Ajoitan oston varmaan syys-joulukuulle, jolloin esim. S5:n hinta on pudomnut jo n. 50-100€. Eli mitä todennäköisemmin tulen ostamaan S5. Ellei vuoden päästä esim. uusi nexus olisi parempi vaihtoehto. Saisi olla myöskin normimalleissa vähintään 32 GT muistia

 4. Jo olisi aikakin. Samsungin mallit aina lippulaivoista halpiksiin näyttävät ja tuntuvat kädessä yhtä halvalle.

  Aikamoiset paineet SGs5:llä. Pitäisi tulla nyt jotakin vähän parempaa.

 5. Hyvältä kuulostaa. Samsungin mallit ovat todella tyylikkäitä ja kun mukaan tulevate vielä ne metallikuoriset vaihtoehdot kyllä kelpaa. S4 alumiinikuorilla, nam!

 6. No toivottavasti tuovat myös muovisia malleja tehokkaista luureista. Itse arvostan keveyttä, koska Samsung osaa tehdä myös muovista todella jämäköitä puhelimia.

  Aika hyvin tuntuu lehdistä vetävän, Kauppalehdessä oli juttu ”Nyt se varmistui, Samsungilta tappuisa älypuhelin”, lähteenä Reuters.. no lähdelinkissä puhutaan ”Samsung Electronics to launch smartphone with curved display in October”.

  http://www.kauppalehti.fi/etusivu/nyt+se+varmistui+samsungilta+taipuisa+alypuhelin/201309513883?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_content=Versio1&utm_campaign=Boksi

  http://www.reuters.com/article/2013/09/25/us-samsung-screen-idUSBRE98O03120130925

 7. Tuokaa titaanikuorinen Android lippulaiva 5″ näytöllä, niin maksan vaikka 2 x GS4 hinnan.

 8. Titaani liian painava,entäpä magnesiumseos kevyempää kuin alumiini.

  1. Painavampaa kuin alumiini, kyllä, mutta myös kaksi kertaa kestävämpää, joten sallii ohuemmat seinämävahvuudet kuin alumiini = pienempi koko.

 9. Jos paino pysyy kohtuudessa,niin sitten supertitanium sama mitä Citizen käyttää kelloissa.

Kommentointi on suljettu!