Samsungilta kultainen Galaxy S4

Galaxy S4, kultainen

Kulta on älypuhelimien uusi valkoinen? Aikanaan trendikäs valkoinen väri on muuttunut viime vuosina varsin tavanomaiseksi, joten valmistajien täytyy kehitellä uusia yhdistelmiä. Voisivatko kullan eri sävyt olla seuraava suuri juttu? Ehkäpä näin, sillä Samsung on esitellyt kaksi kultaista versiota Galaxy S4 -puhelimestaan.

Tiedot uusista versioista tulevat Lähi-idän suunnalta paikallisten Samsung-yksiköiden julkaisemien kuvien myötä. Tarkempia yksityiskohtia (saatavuus, hinta jne.) odotetaan edelleen, mutta kuva kertoo ainakin värivaihtoehdot, jotka ovat pinkki ja ruskea. Applen hillityn kultaisen iPhone 5s:n sijaan korealaisvalmistaja vaikuttaisi nostavan jalometallin koko loiston esiin puhelimissaan. Siitä joko pitää tai sitten ei. Kumpaan ryhmään sinä kuulut?

Lähde: Android Authority

12 kommenttia

  1. Kultainen ja kullan värinen on hieman eri asioita.

  2. SonyEriccsonilla oli aikoinaan todella tyylikkäitä metallivärejä mallistossa mm. legendaarinen shampanja-kulta. Niitä ostaisi ilolla, toivottavasti Sony tuo ne takaisin.

    1. Älykäs kommentti. Pitikö pitkään miettiä?

  3. Nyt munki täytyy sanoa että on rumia. Apple sommitteli kultansa paremmin, vaikken sen enemmän Applen fani ole tai sen puhelimia omista.

    1. toi on vaan tyylitelty mainoskuva, että äläs ihan viä tuomitte

  4. Kumman vaikeaa tuntuu tosiaan olevan hahmottaa merkitysero näiden kahden ilmauksen välillä: ”kultainen” ja ”kullan värinen”.

    Odotan mielenkiinnolla sitä, että jokin valmistaja tuo valikoimaansa tiilenvärisen puhelimen. Saamme ehkä sitten täältä lukea, että kyseisessä puhelimessa on tiilikuoret…

Kommentointi on suljettu!