Samsung myynyt 40 miljoonaa Galaxy Notea

Galaxy Note II

Kukapa olisikaan uskonut, että vuoden 2011 syyskuussa esitelty Galaxy Note -mallisto nousisi seuraavien vuosien aikana suureen menestykseen? Niin on kuitenkin käynyt. Kaikkiaan mallisto on tähän mennessä myynyt Samsungin Taiwanin yksikön johtajan Andy Tun mukaan 40 miljoonaa kappaletta. Luku on hyvin suhteessa mobiiliyksikköä pyörittävän JK Shin taannoisen lausunnon kanssa, jossa johtaja kertoi Galaxy Noten myyntiluvuksi 38 miljoonaa.

Selvästi suurempi osa kakusta kuuluu Galaxy Note II:lle, jota on myyty jo 30 miljoonaa kappaletta. Ensimmäisen version myyntiin on jäänyt siis kymmeneen miljoonaan, joka sekään ei ole huonosti.

Malliston seuraava jäsen, Galaxy Note 3, on saapunut jo ensimmäisille markkinoille. Se on edeltäjiään ohuempi, kevyempi ja tehokkaampi. Siinä on 5,7 tuuman full hd -kosketusnäyttö ja peräti kolme gigatavua RAM-käyttömuistia.

Lähde: Phone Arena

3 kommenttia

    1. haha! Kommenteis ”kinastellaan”, että mahtuuko housujen taskuun. 😀

  1. Kävin tänään hypistelemässä Galaxy Note 3:sta. Todella upea laite. Fullhd-näyttö viety lähelle reunoja, jolloin laitteeen fyysinen koko pysynyt siedettävänä. Luuri on myös todella kevyt 5,7 tuuman näytöllä.

    ps. nyt olisi otollinen aika vaihtaa androidiin!

Kommentointi on suljettu!