Videolla: Microsoftin uudet Surface 2 -taulutietokoneet

Surface 2

Microsoft tuo loppuvuoden aikana markkinoille uuden Surface 2 -tuoteperheen. Se koostuu kahdesta taulutietokoneesta sekä useista lisävarusteista, jotka monipuolistavat laitteiden käyttöä. Näihin kuuluvat muun muassa erilaiset näppäimistöratkaisut ja telakointiasema.

Malliston edullisempi jäsen on Surface 2. Se perustuu Windows RT 8.1 -käyttöjärjestelmään ja huokein versio maksaa 449 euroa. Siinä on 10,6 tuuman full hd -näyttö, Nvidia Tegra 4 -piirisarja, USB 3.0 -portti ja kymmenen tunnin akkukesto.

Tietokoneen korvaajaksi soveltuva Surface Pro 2 tarjoaa täydellisen Windows 8.1 -käyttökokemuksen. Sisällä hyrrää Intel Haswell i5 -suoritin ja tallennustilaa on saatavilla 64 gigatavusta aina 512 gigatavuun asti. Surface Pro 2 -mallin hinnat alkavat 909 eurosta.

Lähde: The Verge

5 kommenttia

 1. Jos RT koneet pyörittäisivät myös WP softia (ja ne jotenkin järkevästi toimisivat), niin Surface 2:lla olisi edes jotain mahdollisuuksia. Nyt tuo softien nollalinja ei kyllä tule johtamaan mihinkään.

 2. Itse kaipaisin todella kevyttä nettitablettia, eli reilusti alle 500g. Sovelluksilla ei niin väliä. Pitänee odotella Surface miniä.

 3. Hyviltähän nuo vaikuttavat. Ainut huono puoli tuolla Surface 2:lla on joillekkin käyttäjille tuo sovellusten määrä.

  Itse en näe noissa mitään heikkouksia omaa käyttöäni ajatellen.

  1. Omaa käyttöä ajatellen taas huonoa noissa on Windows.

 4. Surface 2 tulee meikäläisen taloon. Uudistuksista tärkein – lisää tehoa ja fullHD näyttö.
  Mun mielestä RT:ä parjataan ihan turhaa – ei tabletin pidä olla aito tietokone.
  Mieluummin pitkä akunkesto, kevyt rakenne ja yksinkertaiset softat.

  … kuten sanoin, ostoskoriin sujahtaa. Maccciä työkseni käyttävänä en ole koskaan lämmennyt iHilavitkutimille. RT:ssä eniten huolestuttaa MS halu kopioida kaikki paskaominaisuudet Applelta (suljettu ekosysteemi).

Kommentointi on suljettu!