Videolla: Oppo N1

Oppo N1

Kiinassa päämajaansa pitävä Oppo esitteli hiljattain mielenkiintoisen lippulaivan älypuhelinmallistoonsa, joka kulkee ytimekkäästi nimellä N1. Se sijoittuu 5,9 tuuman full hd -näytöllään älypuhelimen ja pienen tabletin välimaastoon, kuten yhä useammat laitteet. Uutuus saapuu markkinoille joulukuussa.

Puhelin keräsi heti paljon kiinnostusta myös MobiiliBlogissa, joten Engadgetin ja Android Authorityn esikatsausvideoille löytyy varmasti innokkaita katsojia. Niissä tehdään kierros laitteen rakenteeseen sekä esitellään muutamia ohjelmiston ominaisuuksia, kuten mahdollisuutta käynnistää sovelluksia piirtämällä näytölle kuvioita ruudun nukkuessa.

Oppo N1 perustuu Android 4.2 -käyttöjärjestelmään. Valmistaja tuo sen markkinoille omalla Color-käyttöliittymällään, mutta Oppo tukee myös CyanogenModin asentamista laitteeseen. Uutuuden erikoisuuksiin kuuluvat kääntyvä 13 megapikselin kamera ja takakuoreen integroitu kosketuslevy.

Lähde: Engadget & Android Authority

4 kommenttia

  1. Vaikuttaa hiukan ehkä kömpelöltä tuo kääntömekanismi mielestäni.

    Varmaan kuitenkin kätevä joissakin tilanteissa.

  2. Itse en mikään videopuhelu friikki ole niin Find 5 sopisi paremmin Oppolta.

  3. Aika hieno ominaisuus tuo, että eleet toimivat pimeälle näytölle piirrettynäkin. Hieno luuri, mutta omaan makuun liian iso.

Kommentointi on suljettu!