Nokia 515 myyntiin Suomessa – kyvykäs peruspuhelin

Nokia 515

Reilu kuukausi sitten esitelty Nokia 515 on saapunut hiljattain myyntiin Suomessa. Se yhdistää laadukkaat materiaalit perinteisen malliseen matkapuhelimeen. Uutuuden hinta pyörii Suomessa 130 eurossa.

Nokia 515:ssä on alumiininen takakuori ja 2,4 tuuman QVGA-näyttö. Se perustuu Series 40 -ohjelmistoon ja tukee muun muassa HSDPA- ja Bluetooth 3.0 -yhteyksiä. Takana on viiden megapikselin kamera höystettynä LED-salamalla.

Uutuus kilpailee samassa hintaluokassa Windows Phone 8 -alustalla varustetun Nokia Lumia 520:n kanssa. Jos kaipaa aitoa älypuhelinta, onkin syytä kääntyä Lumian puoleen. Nokia 515 voi kuitenkin olla mainio valinta, jos haluaa perinteisen matkapuhelimen laadukkaalla rakenteella ja kohtalaisella kameralla.

Lähde: e’s Phoneblog

5 kommenttia

  1. Vaikutti laadukkalle kädessä,käyttis näytti hiukka aneemiselle.

  2. Melko tylsän näköinen. Jos näppäinpuhelimista, ja nimenomaan Nokian näppäinpuhelimista puhutaan, niin varmaan E51 on miellyttänyt kaikista eniten omaa silmää. Toki 8210 oli aikalaistensa joukossa todella hieno. Näppäinpuhelin kuitenkin antaa paljon enemmän vapauksia muotoilulle, kuin kosketusnäyttöpuhelin jossa näyttö vie suurimman osan pinta-alasta, joten miksi tehdä näppyläluurista tylsä tasapaksu palikka.

    1. Tosiaan, itselläkin oli aikoinaan tuollainen yhteen väliin ja kieltämättä se oli muotoilultaan nätti luuri ja näyttää edelleen hyvältä.

Kommentointi on suljettu!