Sony Xperia Z1 f:n kuvat ja tiedot vuotivat verkkoon

Sony Xperia Z1 f

Japanilainen Sony on viimeisimpien huhujen mukaan tuomassa markkinoille Android-puhelimen kompaktilla rakenteella ja hyvillä ominaisuuksilla. Kyseessä on jo aiemmin huhuttu Xperia Z1:n pikkuveli, jonka nimeksi on vuotaneiden kuvien perusteella tulossa Xperia Z1 f.

Sony Xperia Z1 f sisältää vuodon perusteella kaikki isoveljensä keskeiset ominaisuudet. Näihin kuuluvat 2,2 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarja, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, veden- ja pölynkestävyys, kahden megapikselin etukamera ja 20,7 megapikselin takakamera. Ei siis yhtään hullumman kuuloinen paketti?

Kooltaan uutuus on 127 x 64,9 x 9,4 millimetriä. Se on siis selvästi esikuvaansa pienempi, kuten kuvakin kertoo. Kosketusnäyttö on Xperia Z1 f:ssä kooltaan 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä.

Lähde: Xperia Blog

4 kommenttia

  1. Miten sonyllä toimii päivitykset nykyisin?
    Tämä on kyllä kiinnostava tapaus.

  2. Sony osaa!

    Houkuttais, mutta Android tuollaisenaan ei.

  3. Ei ole SONYN päivitystaajuudessa ollut moitteen sijaa.

  4. Mietin vain kun tulee uudetkin mallit jo vanhalla androidilla.. Eli pitäisi uusissa laitteissa olla jo 4.3..

    Sony olisi nykyisistä valmistajista ehdottomasti kiinnostavin, mutta vähän jäänyt epäselväksi tuo päivitys politiikka. Samsung hoitaa sen tontin hyvin, sgs2:sta lähtien on luurit saanut pari vuotta hyvin päivityksiä, siis lippulaivat. Eli onko sonyn lippulaivat saanut päivitykset hyvin? Aiemmin se ei toiminut ja siksi unohdin merkin.

Kommentointi on suljettu!