Kuvissa Nokian kehittelemä älykello?

Nokia_kello_h2

Älykellot ovat mobiilimarkkioiden kuumasama. Nokian ei ole kuitenkaan vielä tähän mennessä huhuttu sellaista kehittelevän. Nyt tilanne on muuttumassa, sillä verkkoon on levinnyt hyvin mielenkiintoisen näköisiä kuvia Kiinan suunnalta.

Kyseessä vaikuttaisi olevan varhainen hahmotelma tuotteesta, sillä kokonaisuus näyttää hyvin viimeistelemättömältä. Se vaikuttaisi kuitenkin jonkinlaiselta älykellon suunnitelmalta. Nokian brändi on myös selvästi havaittavissa molemmissa kuvissa.

Teoriassa Nokia voisi tuoda markkinoille oman älykellon matkapuhelintoiminnan siirtyessä Microsoftille. Samanlainen projekti on kuitenkin varmastikin käynnissä myös Microsoftin päässä, joten mahdolliset suunnitelmat saattavat siirtyä kaupan myötä Microsoftille. Aika näyttää, miten tilanne kehittyy.

Nokia_kello_h1

Lähde: Windows Phone Central

7 kommenttia

  1. Nuo reiät on ihan vinksin vonksin. Joko kyseessä on väärennös tai sitten ihan hutaisemalla tehty ensimmäinen muotoiluprototyyppi.

  2. Lienee feikki, eiköhän tuo tule Microsoftin logolla sitten joskus.

  3. Näyttää ihan kivalta sen perusteella mitä tuosta saa selvää. Varmaan joku vanha kehitysproto.
    Miten näiden postausten oikealla puolelle saa vaihdettua kuvan, nyt kun oon rekisteröitynyt?

  4. Älykellot ovat turha tuoteryhmä, joka ei tule menestymään. Kännykkä vapautti meidät rannekellon käytöstä ja niihin ei ole enää paluuta.

    1. Olisi kyllä hienoa jos kello vapauttaisi meidät siitä pakollisesta puhelimen mukana kuljettamisesta. Jos vain saisivat tekniikan toteutettua niin että voisi olla käytössä samanaikaisesti kaksi sim-korttia, toinen puhelimessa ja toinen kellossa. Puhelimen voisi jättää kokonaan matkasta silloin, kun sen mukana kuljettaminen olisi ”hankalaa”, kuten pihalla pelatessa, lenkkeillessä, töissä ym. Kellolla voisi sitten tehdä ne tärkeimmät asiat, hoitaa puhelut, tekstarir, sähköpostit, facebookin ja kuunnella musiikkia. Lisäksi se olisi näppärä sports trackerinä ja kävely-navigaattorina ääniopastuksella (kartta näkyvissä vain kun kello tunnistaa että sitä katsotaan). Itse ainakin ostaisin heti jos sellainen tulisi. Ja juuri niin ettei parina pitäisi mukana kuljettaa sitä isoa puhelinta, eikä sim-korttia pitäisi siirtää puhelimesta kelloon.

  5. Minustakin älykellot ovat täysin turhia, enkä näe mitään syytä ostaa semmoista. Kyllähän se saattaa helpottaa joitakin toimintoja, mutta ei niin merkittävästi, että sellaisen hankkisin. Lisäksi ne ovat melko rumia ja paksuja (ainakin tällä hetkellä). Jos tulisi wp:n kanssa sopiva, hillityn tyylikäs ja ohut älykello niin voisin ehkä harkita. Materiaaleina vaikka nahka ja hiekkapuhallettu alumiini. Rannekelloa kyllä käytän, kuuluu asukokonaisuuteen ja ihan kätevä ajan katsomisen kannalta. 😀

Kommentointi on suljettu!