LG G2 saatavilla nyt Suomessa

LG G2

Elokuussa New Yorkissa fanfaarien kera julkistettu G2 on saapunut myyntiin Suomessa. Se on korealaisen LG:n uusi lippulaivapuhelin, jonka hinta liikkuu Pohjolassa reilussa 550 eurossa. Puhelinta myydään valkoisena ja mustana.

Muovia päämateriaalinaan käyttävästä LG G2:stä löytyy muutamia hyvinkin mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka eivät vielä ole markkinoilla tusinatavaraa. Esimerkiksi kaikki laitteen painikkeet valmistaja on päättynyt sijoittamaan takakuoreen. Tämä varmistaa LG:n mukaan paremman ergonomian.

Puhelimen 5,2 tuuman full hd -paneeli hyödyntää uutta GRAM-tekniikkaa. Siinä näytölle varataan käyttöön pieni siivu laitteen kahden gigatavun RAM-käyttömuistista, joka parantaa energiatehokkuutta. Kun näytöllä esitetään staattista sisältöä, haetaan se prosessorin ja grafiikkapiirin sijaan RAM-muistista, joka on akun kannalta huomattavasti ystävällisempää.

Uutuudessa on panostettu myös kameraan ja äänentoistoon. Takana on 13 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella ja salamalla. Äänentoisto on puolestaan viety CD-laatua paremmalle tasolle.

LG G2 pohjaa Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Sen muita ominaisuuksia ovat 2,26 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarja, LTE-tuki, 32 gigatavua tallennustilaa ja 3000 milliampeeritunnin akku.

5 kommenttia

  1. Jos nexus 5 pohjautuu tuohon ja hinta 300 €, niin mitenköhän tuon myynti sen jälkeen sujuisi?

  2. Mahtava luuri, mutta tuskin tuo Suomessa kummosesti myy, koska ”pieni ja tuntematon valmistaja” 😀

  3. Kyllä tuo LG ihmisille Suomessa oli tuttu merkki jo ennen älypuhelinten tuloa. TV:t, mikroaaltouunit ja muu kodinelektroniikka ollut myynnissä jo pitkään.

Kommentointi on suljettu!