Nokia Lumia 1520 paistattelee punaisena tuoreessa kuvavuodossa

Lumia 1520 punainen

Lokakuun 22. päivä ja Nokia World -tapahtuma lähestyvät. Tilaisuuden yksi kohokohdista on oletettavasti Lumia 1520, josta tuttu ja luotettava lähde, evleaks, on vuotanut verkkoon uuden kuvan. Tällä kertaa kokonaisuus nähdään punaisena versiona.

Lumia 1520 tulee markkinoille uudella Windows Phone 8 -versiolla, joka sisältää selkeitä muutoksia kotinäkymään. Jatkossa omalle kotiruudulle on mahdollista tuoda sisältöä entistäkin enemmän tapahtumaruutujen muuttuneiden mittojen myötä. Esimerkiksi pieniä ruutuja mahtuu nykyisen neljän sijaan rinnakkain kuusi ja keskikokoisia kahden sijasta kolme.

Uutuuden odotetaan rakentuvan kuuden tuuman full hd -kosketusnäytön ympärille. Sisällä sykkii Snapdragon 800 -siru ja RAM-käyttömuistia on kaksi gigatavua. Takana on 20 megapikselin kamera, joka tallentaa yhdellä laukaisulla 16 ja viiden megapikselin kuvat. Akussa on potkua huhun mukaan peräti 3400 milliampeerituntia.

Lähde: evleaks

17 kommenttia

 1. Näyttää ohuilta nuo reunat. Luulisi nyt kelpaavan parille marisijalle 😉

  No ihan vakavasti, hyvältä tuo näyttää. Fiksu ratkaisu laittaa alalaidan toimintonäppäimet lähemmäksi toisiaan, jolloin yhden käden käyttö helpottuu huomattavasti.

  Kamerakin on Nokian tapaan todennäköisesti loistava.

 2. Kohta kotinäkymään tarvitsisi ruutuihin saada jotain oikeasti hyödyllistä toiminnallisuutta. Eihän ketään voi oikeasti kiinnostaa että kotinäkymään mahtuu 60 isoa ruutua jotka eivät tee muuta kuin starttaa ohjelman tai näytä kuin vaikka missatut puhelut, tai 300 pientä ruutua joista ohjelma käynnistyy.

 3. Taitaa Lumia 820 jäädä eläkkeelle, kun 1520 tulee toivottavasti hinta ei mee kauheesti yli 700€ Oon ajatellut, koska tulisi windows phone 6″ tuuman näytöllä. On muuten viiminen Nokialainen puhelin. Jollaa Lumia 1520 jälkeen. Wp on todella hyvä käyttöjärjestelmä, mutta vähän innostus meni Microsoft Nokia kaupan jälkeen.

 4. Hinnan ainakin luulisi olevan edullinen, koska on poistuva tuotemerkki ja sitten jo ostohetkellä pian vanhaksi jäävä.

 5. tai sitten on kallis kun jää sitten historiaan nokian viimeinen puhelin.

 6. Sonnasta ei saa hunajaa vaan kokoa muuttamalla. Lumia on jo väistämättä menossa kohti tuhoa. 2Vuoden päästä luultavasti WP puhelimia ei enää ole tarjolla. Konkurssikypsä yritys tämä wp. Harmi että nokia laittoi kaikki munat tähän koriin.

  1. Näitä kommentteja tulee aina niiltä jotka eivät ole Lumiaa ikinä kunnolla käyttäneet. Se että räplää puhelinta kaupan telineessä ei vielä tee kovin pätevää arvostelijaa.

   1. Mutta sen puhelimen täytyy tehdä vaikutus siinä kaupan telineessä räpellellessä tai muuten se jää kauppaan. Ei tarvitse olla pätevä arvostelija ostaakseen sellaisen puhelimen mitä tykkää käyttää ja valitettavasti WP:t jää sinne kaupan hyllyille.

    1. Arvostelut on arvosteluja, mutta tilastot näyttää. Ei ole tullut sitä jytkyä, mitä nokia/wp uskovaiset ovat pari vuotta jo ennustaneet.

  2. Pekko, tiedät kai ettei tuo WP ole yritys?

 7. MTV3 laittoi Lumiat riviin – 380 euron hintaero ei juuri peruskäytössä näy.Erihintaisten puhelinmallien perusolemus on samanlainen. :/ Edullisemmat Lumia-mallit tarjoavat selvästi enemmän vastinetta rahalle,kuin kalliimman hintaluokan mallit ns.kokonaisuutena!.
  http://www.mtv3.fi/uutiset/it.shtml/2013/10/1806337/mtv3-laittoi-lumiat-riviin—380-euron-hintaero-ei-juuri-peruskaytossa-nay
  ”Eroistaan huolimatta” kaikki kolme puhelinta tarjoavat käytännössä samanlaisen käyttötuntuman!!. 🙁 Lumia 925 tai 1020 -mallien laitteisto-ominaisuudet ovat keskenään kutakuinkin samat – kameraa lukuun ottamatta.

  1. Onneksi androidvehkeet erottaa siitä, että halvemmat mallit ovat käyttökelvotttomia. Niin tahmaisesti toimivat.

 8. Juupas eipäs juupas eipäs,taas alkaa ainainen paras käyttis vertailu,ihme sakkia. Hiekkalaatikolle siitä kinamaan! 🙂

 9. aika tyhmästi sijoitettu noi näppäimet alareunaan.

 10. toivon vain etta markkinoilla tulee olemaan muitakin kuin android !!!

Kommentointi on suljettu!