Videolla: näin Vertu markkinoi uutta luksuspuhelintaan

Vertu

Luksuspuhelimia valmistava Vertu esitteli markkinoille aivan hiljattain uuden mallin. Kyseessä on noin 5000 euroa kustantava Vertu Constellation, joka rakentuu titaanirungosta ja nahkaisesta takakuoresta. Käyttöjärjestelmänään se käyttää Android 4.2 Jelly Bean -alustaa.

Jokainen malliston laite kasataan Vertun mukaan Englannissa käsityönä yhden ammattilaisen toimesta. Puhelimet signeerataan ja toimitetaan asiakkaille. Tätä prosessia Vertu esittelee alla nähtävällä videolla.

Uudessa luksuspuhelimessa on 4,3 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäyttö ja Snapdragon S4 -piirisarja, joka on kellotettu 1,7 gigahertsiin. Mukana on 13 megapikselin kamera ja tuki NFC-, WiFi-, Bluetooth 4.0- ja 3G-yhteyksille.

3 kommenttia

  1. Jään innolla odottamaan Youtube videoita, joissa porukka pudottelee Vertua portaista alas, lyö sitä pesäpallomailalla, pistää sen tehosekoittimeen jne.

    1. Siis ilman näitä elintärkeitä avartavia testejähän ei puhelinta voi ostaa.

Kommentointi on suljettu!