Lisää kuvia tulevasta Nokia Lumia 1520:sta

Lumia 1520

Lokakuun 22. päivä Nokia World -tapahtumassa julkistettavasta Lumia 1520:sta on vuotanut verkkoon jo lähes kaikki mahdollinen. Olemme nähneet siitä lehdistö- ja livekuvia sekä saaneet varsin hyvän kokonaiskäsityksen laitteen ominaisuuksista. Lisää on kuitenkin luvassa muutaman uuden kuvan muodossa.

Tällä kertaa Lumia 1520 nähdään yhteiskuvassa muun muassa vanhemman sukupolven iPhonen kanssa. Kuva kertoo varsin hyvin markkinoiden kehityksestä. Kun vielä viitisen vuotta sitten 3,5 tuuman kosketusnäyttöä pidettiin suurena, on se nykyään markkinoilta häviävä kokoluokka.

Lumia 1520 iskee yleistyvään kuuden tuuman kokoluokkaan. Sen kosketusnäytön tarkkuus on huhun mukaan 1920 x 1080 pikseliä. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat Snapdragon 800 -siru, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 3400 mAh:n akku ja 20 megapikselin PureView-kamera.

Lähde: WMPoweruser

8 kommenttia

 1. On se vaan iso! Ja ne kuuluisat reunatkin ovat ohuet. 🙂

 2. On tuo kyllä valtava 😀 ei vielä niitä suurimpia markkinoilla olevia, mutta suurin luuri Nokialta tähän mennessä. Saa nähdä mitä kaikkea tuo GDR3 tuo mukanaan.

 3. Tämä on vahva ehdokas hankittavaksi. Ei tosin ole yhtä hieno kuin Sonyn 6,4-tuumainen, pefletti, mutta Antero-koneilla ei ole firman verkkoon mitään asiaa

  1. Itse tuota Xperia Ultra Z tänään hypistelin kun kaveri oli hommannut, muttei kyllä design vakuuttanut. Kunnioitettavan kokoinen kapula joka tapauksessa.

  2. Kumma kun joku vielä fanittaa Nokiaa, vaikka puhelin puoli myytiin Microsoftille (tosin kauppaa ei ole vielä vahvistettu).

   1. Mitä haittaa siitä on että puhelimet myytiin Microsoftille? Minä ainakin odotan kovasti Microsoftin puhelinta, Se ei voi olla huono! Resursseja on riittävästi jos on haluja kehittää puhelimia. Mulla on anteroita ollu ihan riittävästi ja ku ikää tulee niin ei mitkään pieru ohjelmat kiinnosta.

 4. Microsoftin ensimmäinen huhuttu puhelin olisi Lumia 1820 kuva googlettamalla. ja Lumia 1320 on Nokian josta ei ole tietoa kuin Nokia Batman = Lumia 1320. ja loogisesti vielä Lumia 1420,1220.1120. Minäkin aioin ostaa ms puhelimen vielä.

 5. Olispa langaton lataus integroituna,eikä irtokuorella.

Kommentointi on suljettu!