Videolla: Samsung mainostaa Galaxy Gear -älykelloaan

Galaxy Gear

Samsung on pyöräyttänyt käyntiin mainoskampanjan uuden Galaxy Gear -älykellonsa ympärille Yhdysvalloissa. Kekseliäät mainokset debytoivat rapakon takana hiljattain NFL-pelien katkoilla, joten korealaisvalmistaja haluaa näkyvyyttä uudelle tuotteelleen. Samsung on Sonyn ohella ensimmäisiä merkittäviä elektroniikkavalmistajia, joka on lähtenyt mukaan älykellomarkkinoille.

Korealaisvalmistajan mainoksissa lainataan hauskasti pätkiä televisio- ja elokuvamaailmoista, joissa älykkäistä kelloista on visioitu jo vuosikymmeniä. Galaxy Gear on tietenkin se laite, joka tuo nämä visiot tavallisen kuluttajan ulottuville. Tämän mielikuvan luomisessa Samsung onnistuu hyvin.

Galaxy Gear pelaa yhteen tässä vaiheessa ainoastaan Galaxy Note 3:n kanssa. Kellossa on 1,63 tuuman 320 x 320 pikselin Super AMOLED -kosketusnäyttö, 800 megahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-käyttömuistia. Sen hihnaan on integroitu 1,9 megapikselin kamera, joka still-kuvien lisäksi tallentaa 720p-tasoista videokuvaa. Tallennustilaa laite tarjoaa neljän gigatavun verran.

Lähde: The Verge

2 kommenttia

  1. Siinä on mainostoimisto pistänyt parastaan ja helpostihan tuosta tulee se fiilis, että ai jumaliste miten siistiä. Mutta siinäpä se sitten onkin, siistiä. Rannekellot ovat suurimmalta osalta ihmisistä jo mennyttä elämää, sen ikeestä on jo vapauduttu. Tämä älykello tulee tavallaan myöhässä. Nuo esimerkit, jos niin voisi sanoa, ovat ajalta jolloin rannekello oli jokaisen ranteessa ja rannekello oli arkipäivää. Silloin tämä olisi todella puollustanut paikkaansa. Nyt se on vain, että miksi hitossa haluaisin ylimääräistä rojua ranteeseeni haitolle, vaikka se kuinka siistiä olisikin. Jos tuo olisi itsenäinen laite, niin se voisi ”lenkkipuhelimena” jopa puolustaa paikkaansa jollain tasolla, mutta nyt se on LISÄlaite, se ei korvaa mitään. Se ei korvaa edes rannekelloa, kun suurimmalla osalla sitä ei ole.

  2. Olen täysin samaa mieltä edellisen kanssa. Videossakin on yritetty matkia Nokian tyyliä, mutta vähän päin helvettiä 🙂

Kommentointi on suljettu!