Hintavinkki: Lumia 1020 ja Camera Grip 650 eurolla

Lumia 1020

Jos Nokia Lumia 1020:n ja Camera Gripin yhdistelmä houkuttelee, kannattaa paketti hankkia Stockmannin Hulluilta Päiviltä ja säästää muutama kymppi. Keskiviikkona myyntiin saapuva paketti kustantaa kampanjan ajan 650 euroa. Muualta erikseen hankittuna joutuu yhdistelmästä helposti köyhtymään vähintäänkin 700 euroa, joten säästö on ihan huomattava.

Camera Grip on kätevä lisävaruste kuvaajalle, joka toivoo korvaavansa digipokkarinsa Nokian kamerapuhelimella hieman tavallista haastavammissakin kuvaustilanteissa. Siinä on sisäänrakennettu akku toiminta-aikojen pidentämiseksi sekä jalustakierre tavallista kolmijalkaa varten.

Lumia 1020 tarjoaa 41 megapikselin kameran ja Xenon-salaman. Sen Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmää hallitaan 4,5 tuuman 1280 x 768 pikselin kosketusnäytöltä. Sisällä hyrrää 1,5 gigahertin tuplaydinsuoritin, RAM-käyttömuistia on kaksi gigatavua ja tallennustilaa 32 gigatavua.

Hullujen Päivien kampanjasivuston löydät täältä.

22 kommenttia

 1. Luulin että cameragrip 650 on sen härpäkkeen nimi kun lumiassakin on numerot.. joten otsikon jälkeen ajattelin
  , että nyt ollaab siinä rajoilla kiinnostaisiko paketti ostaa, kun hintaa on euro:)

 2. Kyllä vaan niin pirusti houkuttelee tuo laite!

  1. …..ja kaikki me tiedämme sen. Laita ny omat Nokia kamera sivut……

   1. …. ja kaikki eivät tiedä että Paroni on ääliö…

 3. Eiköhän tuo tule ostettua kun hinta laskee sinne neljänsadan tienoille.

 4. Ei paljon hinnalla ollut ainakaan itselleni väliä kun ostin tuon 1020:sen 19.9. Sain sen onneksi ennakkotilaajana silloin suoraan nokian lippulaivamyymälästä, mukaan lähti tuo camera grip, langattomn latauksen kuori ja autoteline. Hintaa tuli yhteensä noin 800€. Mutta mielestäni se ei ollut paljon nokian laadukkaasta 41mp kamera puhelimesta, joka on nokian viimeisiä omia puhelimia. Tämä tulee nyt olemaan itselläni käytössä sen 6-10 vuotta, nokia 808:sin kera.

  1. Tosissaanko ajattelit, että nykypäivän puhelimet kestää 6-10 vuotta käytössä? 😀

   1. Rauta saattaa huolellisella käsittelyllä kestääkin, mutta akkuja tuskin saa enää 4-5 vuoden päästä. Sitä ennen itse valmistaja pitää huolen, että ohjelmistot lakkaavat toimimasta vanhoissa puhelimissa. Eli kuluttajan on pakko ostaa 2-3 vuoden välein uusi puhelin.

    Itse en muutenkaan ostaisi Windows-puhelinta, sen verran olen tuskaa nähnyt työkaverieni naamoilla kun ovat kironneet WP8-luuriensa ”ominaisuuksia”.

    1. Akun voi vaihtaa.
     Vaikka ei uusimpia päivityksiä tuliskaan, eivät ohjelmistot lakkaa toimimasta (wtf)
     Työkaverini eivät ole ikinä kironneet wp puhelimien ominaisuuksia eikä kukaan muukaan ihminen jota olen tavannut. Joku yksittäinen juttu saattaa toki harmittaa niinkuin kaikissa puhelimissa.

    2. Jep,

     kaveri tilasi ennakkoon tuon 1020 puhelimen täällä Aasiassa. Oli maksanut ennakkoon varausmaksun ja kaikki. Sai sen sitten vihdoin tänä maanantaina. Tiistaina palautti kauppaan ja otti Samsungin tilalle. Kuulemma oli niin stressaavaa saada sitä laitetta toimimaan yrityksen ympäristössä ja ohjelma kauppa oli niin köyhä että tosiaan, meni 24 tunnissa takaisin. 🙁 Sääli. Se pahoitteli mulle, pyysi anteeksi, kun tiesi että olen suomalainen. 🙂 (Se tilasi sen ja odotti kuin kuuta nousevaa kameran takia kyseisen luurin, mutta kamera ei auttanut tässä sitten…)

 5. Onko kellään tietoa tuleeko tässä Blogissa aiemmin esitelty nahkainen premium kotelo myyntiin suomessa tai onko sitä yleensäkään myynnissä missään? Kiinnostaisi myös tietää tuleeko Nokialta silikonisuojusta tähän malliin? Kaikenmaailman suojia on kyllä netissä jo myynnissä mutta epäilen ovatko luokattomia.

  1. Todennäköisesti sen takia, että Teemu ei ole vielä pystynyt vakavalla ja asiallisella ilmeellä kirjoittaa siitä, kun sen verran hölmö kokonaisuus

  2. Ööö ja mitähän hyötyö tuosta kaarevasta näytöstä on?

   Näyttää ainakin tyhmälle. 😀

  3. Muut duunit painoivat päälle. Päivätyöt pitää hoitaa, kun blogilla ei pysty elämään. 🙂

 6. Kaareva näyttö,mitähän hyötyä siitä luurissa on…

Kommentointi on suljettu!