Nokia Lumia 929 onkin Lumia 1320?

Lumia 1320

Useita kertoja kuvien muodossa verkkoon vuodetun Verizon-operaattorille räätälöidyn Lumia-mallin lopullisesta nimestä on valunut verkkoon uusia tietoja. Aikaisemmin Lumia 929:n tunnettu uutuus saattaakin nimittäin olla Lumia 1320. Näin kertovat tuoreet huhut.

Jonkinlaista tukea huhulle antaa Twitter-persoona evleaksin eilen julkistama viesti. Siinä herra kertoi Nokia Batman -koodinimellisen laitteen oleva malliltaan Lumia 1320. Nyt on kuitenkin hieman epäselvää, onko kyseessä yksi ja sama puhelin, eli aikaisemmin Lumia 929 -nimellä liikkunut laite.

Olipa tuotteen lopullinen nimi mikä tahansa odotetaan siitä kompaktimpaa sisarmallia kuusituumaiselle Lumia 1520:lle. Mukana on full hd -kosketusnäyttö ja 20 megapikselin PureView-kamera.

Lähde: My Nokia Blog

3 kommenttia

  1. Ei liity uutiseen,mutta Lumia käyttäjien kannattaa suunnata Nokian Beta labsiin. https://betalabs.nokia.com/trials/Glance-Background Vaikuttaa erittäin näppärältä ratkaisulta. Ei enää tarvitse kuin kaivaa luuri taskustaan niin näkee vaikka päivän ohjelman (sopii hyvin huonomuistisille, kuten allekirjoittaneelle 😀 ).

  2. Jos nokian puhelinten numerointi jatkuu samanlaisena niin pian saadaan taas Nokia 1610:lle jatkoa 1620:llä

Kommentointi on suljettu!