Uudet iPhone 5s- ja iPhone 5c -puhelimet Suomeen lokakuun 25. päivä

iPhone 5s ja iPhone 5c

Apple on tänään ilmoittanut, että uusien iPhone 5s– ja iPhone 5c -puhelimien myynti laajenee Suomeen ja kymmeniin muihin maihin lokakuun 25. päivä. Yhtiö ei paljastanut vielä maakohtaisia hintatietoja uutuuspuhelimilleen, mutta niiden voidaan odottaa pyörivän edullisimmillaan 500-700 euron haarukassa.

Amerikkalaisyhtiön älypuhelinmalliston uusi lippulaiva on iPhone 5s. Se perustuu 64-bittiseen A7-piirisarjaan sekä tarjoaa täysin uutena ominaisuutena kotinäppäimeen integroidun sormenjälkitunnistimen. Edeltäjäänsä nähden myös kamera on parantunut. Mukana on lisäksi erillinen M7-siru, joka tarkkailee laitteen sensoreita mahdollistaen niiden hyödyntäminen aikaisempaa energiatehokkaammin.

Sinisenä, valkoisena, keltaisena, pinkkinä ja vihreänä myyntiin saapuva iPhone 5c on ominaisuuksiltaan samaa tasoa iPhone 5:n kanssa. Siinä on A6-siru, LTE, kahdeksan megapikselin kamera ja neljän tuuman Retina-kosketusnäyttö.

4 kommenttia

 1. 5C 600-700e 16/32 gb tallennustilalla. En osaa sanoin kuvailla tuota, joten lisään tähän vain huvittuneen hymiön

  😀

  1. Jenkeissä 5C:n hintaa on jo jouduttu laskemaan, joten eiköhän se Suomessakin hiljalleen tipu järkevämmälle tasolle.

 2. Mitä virkaa on omenan palalla, joka puuttuu?
  En huolis vaikka annettais.
  Jollaa odotellessa.
  Toivottavasti Nokia ja Jolla ryhtyvät yhteistyöhön myös kamerarintamalla.
  Patenttissalkku taisi jäädä Nokian haltuun???

Kommentointi on suljettu!