LG G Pad 8.3 Suomeen 299 euron suositushinnalla

G Pad 8.3

Reipas kuukausi sitten lanseerattu LG G Pad 8.3 saapuu Suomen markkinoille lokakuun lopulla, ilmoittaa korealaisvalmistaja. Se on kompakti taulutietokone, jossa on 8,3 tuuman full hd -kosketusnäyttö. Laitteen suositushinta Suomessa on 299 euroa.

LG mainostaa tablettiaan kompaktina kokonaisuutena, joka istuu hyvin käteen ja sujahtaa esimerkiksi pikkutakin taskuun. Se painaa 338 grammaa ja on kooltaan 216,8 x 126,5 x 8,3 millimetriä. Sisältä löytyy tehokas 4600 milliampeeritunnin akku.

LG G Pad 8.3 -tabletti vahvistaa mobiilituotteidemme lippulaivatuotteista koostuvaa G-sarjaa jälleen teknisen kehityksen kärkeä edustavalla tuotteella”, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. ”Kompakti malli perustuu LG:n johtavaan mobiiliteknologiaan sekä kuluttajilta saamaamme palautteeseen siitä, mitä he pitävät tabletin optimikokona.

Tabletti perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. LG on tuonut mukaan omia lisäyksiään, kuten puhelimen ja tabletin integraatiota parantavan QPair-ominaisuuden. Sen ansiosta jokainen Android-puhelimeen saapuva viesti ja puhelu näkyy myös LG G Padissa. Viesteihin on mahdollista vastata lyhyesti suoraan tabletista käsin.

Muita G Pad 8.3:n ominaisuuksia ovat 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -neliydinpiirisarja, 16 gigatavua tallennustilaa, kaksi gigatavua RAM-muistia, viiden megapikselin takakamera ja 1,3 megapikselin etukamera.

6 kommenttia

  1. erittäin asiallinen paketti peruskäyttäjille, eli 96 %:lle kuluttajista!

  2. Rauta on kyllä hyvällä tasolla kun katsoo hintaa. Ei hassumpi laite ollenkaan.

  3. Nexus sai kovan haastajan. Erittäin kova laite varsinkin hintaansa nähden.

  4. Oikein mielenkiintoinen laite. Nyt en tiedä kumman ostaisin Nexus7 vai tuon 😀

Kommentointi on suljettu!