Nokian tuleva Lumia 2520 -taulutietokone kuvavuodossa syaanina

Lumia 2520

Kyllä. Nokia on päättänyt erottautua kovista kilpailijoistaan tablet-markkinoilla väreillä. Yhtiön tuleva taulutietokone, oletettavasti nimeltään Lumia 2520, nähdään tuoreessa kuvavuodossa syaanina. Aikaisemmin laite on esiintynyt kuvissa punaisena. Kirkkaita värejä täydentävät evleaksin mukaan valkoinen ja musta vaihtoehto.

Nokia esittelee ensimmäisen tablettinsa hyvin todennäköisesti Nokia World -tapahtumassa 22. lokakuuta. Samalla sille tuodaan huhun mukaan näppäimistöllinen suojakansi, jossa on sisäänrakennettu akku. Ratkaisu kuulostaa hyvin samankaltaiselta Microsoftin Surface 2:lle esittelemä Power Cover -näppäimistön kanssa.

Aikaisempien huhujen mukaan Lumia 2520 on varustettu 10,1 tuuman full hd -kosketusnäytöllä. Sen sydämenä toimii Snapdragon 800 -piirisarja. Kamera on oletettavasti tarkkuudeltaan 6,7 megapikseliä.

Lähde: evleaks

17 kommenttia

 1. Kyllä. Nokia ei ole vieläkään oppinut nimeämään tuotteitaan järkevästi, eihän siihen ensimmäistä kertaa kiinnitetty huomiota kuin vasta yli 5 vuotta sitten.

  ”Nokia XYZT”:kin oli parempi nimeämiskäytäntö kuin tämä ”Lumia XYZT”, jossa ei edes firman nimi näy (tämä toki MS:lle vain hyvä) ja jossa eri ”sarjat” erottuvat selkeästi vain hinnaltaan.

  Eikä Nokia sitä paitsi vielä vuosi sitten sanonut, ettei halua tuoda ”me too”-tablettia markkinoille? Vuotojen perusteella tämä on juuri sellainen.

  1. Eiköhän koko Lumia brändi luotu sitä varten, että puhelinyksikön myynti olisi mahdollisimman helppoa.

   Toisaalta eipä se tunnu olevan kovin loogista yhdelläkään valmistajalla joka tekee puhelimia käytännössä kaikkiin hintaluokkiin.

 2. Hemmetin tyylikäs, mutta arveluttaa sovellukset, windows rt ja nokian myynti.

  Todennäköisesti ostan iPad Minin.

  1. Osta se uusi Nexus 7. Hakkaa sen ipadin joka osa-alueella ja on vielä halvempikin. Lisäksi se kulkee taskussa, kun taas liian leveä ipad ei sinne mahdu.

    1. Osta sitten surkealla raudalla varustettu apple mini, ketään ei kiinnosta.

 3. Ongan tuo pirun tyylikäs! 🙂

  Nimeäminen on vain mennyt nyt ihan päin honkia Nokialla. Lumia 1020:n vielä jtenkin ymmärsi, mutta 2520 ja 1520?

  Kyllä on sekavaksi nimeäminen mennyt.
  Vähän itseäni alkaa mietitytyttämään panostetaanko koko yhtiössä enää tuotteiden nimeämiseen vaan odotetaan MS-kaupan toeteutumista.

  Hyvän näköinen tabletti joka tapauksessa tulossa pihalle. Jos olisin nyt tablettia hankkimassa, niin se valinta voisi olla juurikin tuo.

  1. Kahtoo sitten parin viikon sisään mimmonen tuo on ja onko softaa.

   kyllä mini houkuttaa.

 4. Eemeli nauran liikaa sulle XDDDDDDDDDDD Äxdeet ei enää riitä XDDDDDDDDXDD

  1. Mietin Axse miksi naurat Eemelille…

   Ongelmia?

   Eemeli jos tarvitsisi tablettia niin ostaisi tuon.

   Niinkun sinäkin ostaisit iPadin tai Android-paskan…
   Ongelmia?

   1. Ylläpitäjä vois varmaan poistella tämmöset viestit täältä, aika asiattomaksi menee monella nämä jutut täällä.

    Ihan hienolta laite vaikuttaa, mutta RT lähinnä ajaa aiheesta tietävät ostajat pois…

  2. Näitä turhia kommentteja on nykyään liikaa täällä, Axseeliuksen viesti on hyvä esimerkki siitä. En vaan tajua, mitä järkeä on kirjoittaa tuonlaisia viestejä, Eemelin viesti oli ihan asiallinen.

   Sitten aiheeseen. Tablettia oon miettinyt ja tuo vois olla ihan hyvä, mutta pitää katsoa vielä kaikkia vaihtoehtoja.

 5. Värinä syaani, mutta sisällä silkkaa syanidia 😉

 6. Nokia tulee pahasti myöhässä teblettimarkkinoille, aivan niin kuin kävi miniläppärin kanssa muttama vuosi sitten. Samanlainen floppi tästäkin tulee ja huonomaineinen Windows ei kuluttajia oikein kiinnosta.

 7. Hyvä nimi. Nokia Lumia. Numerolla ei merkitystä.

  Eikä ole myöhässä, vaan juuri oikeaan aikaan. Miksi olisi pitänyt olla aiemmin? Kohta rt ja wp on lähes sama ja tässä vaiheessa astuu kuvaan Lumia mallisto.

Kommentointi on suljettu!