Galaxy S5 julki jo alkuvuodesta?

Samsung logo

On aika aloittaa virallisesti seuraavaa Galaxy S -lippulaivaa koskeva huhumylly. Vuosi lähestyy loppuaan ja huhut Samsungin tulevan uutuuden ympärillä ovat jo käynnistyneet. Viimeisimmät tulevat korealaisjulkaisu Naverilta, joka on suosittu palvelu Etelä-Koreassa. Sen perustivat aikanaan Samsungin entiset työntekijät.

Korealaislähde väittää Samsungin julkaisevan Galaxy S5:n odotettua aikaisemmin. Yleensä yhtiö on esitellyt lippulaivat kevään ja kesän taitteessa, mutta nyt Samsung olisi siirtymässä nopeampaan julkaisuaikatauluun. Naverin mukaan seuraava laite näkisi päivänvalonsa jo helmikuussa. Syyksi on arvuuteltu nykyisen lippulaivan odotettua heikompaa myyntiä, jonka vuoksi seuraava malli halutaan ulos aikaisemmin.

Uudelta Galaxy S -lippulaivalta odotetaan paljon. Sen pitäisi muun muassa viimein siirtyä rakenteessa laadukkaampiin materiaaleihin, kuten metalliin. Huhuissa ovat myöskin pyörineet 64-bittinen Exynos-piirisarja, 16 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella sekä sormenjälkitunnistin.

Lähde: Phone Arena

9 kommenttia

 1. 64bit ja sormenjälkitunnistin, arvasin. Pitää nopeasti kopioida Apple kiinni, mukaan pari kikkailuominaisuutta ja paketti on siinä. Eikä kehitystyöhön tarvinnut käyttää kun marisätkä. Applen käytettävyyteen uusissa toiminnoissa tosin päästään vasta vuosien päästä, mutta ei se haittaa, tärkeintä on olla ”eka” ja nopee.

 2. Eikö 64-bittisyys ollut aivan turhaa? Kaikki ominaisuudet ovat kopioita muualta.

  1. Kaikki parhaudet yhdessä paketissa.
   Muita voisi harkita jos älyisivät laittaa oikean moniajon (multiview) suuriruutuisiin laitteisiin.
   Jos asia ei muutu, todennäköinen seuraava luuri on S5 tai Note

   Kokeilin CM:ia S3:ssa ja muuten oikein mainio, mutta multiview:n puute ajoi takaisin Samsungin ROMiin.

 3. Ei kiitos mitään sorminjälkitunnistimia!
  Ja ensimmäiselle kommentoijalle, että applen käytettävyys on ainakin vain laskenut tämän uuden ios-päivityksen myötä.

  1. Mitä helvettiä 4k videokuvauksella tekee mobiililaitteessa? Nykyään kun ei tahdo löytyä niinkään yksinkertaista varustetta kuin muistikorttipaikkaa älypuhelimista ja valmistajien omat softatkin tuppaavat viemään joissain tapauksissa leijonanosan tallennustilasta, niin mihin ihmeeseen sinä ajattelit tallentaa sen 4k videon? Keskellä korpea mobiiliverkon yli pilveen NSA:n katseltavaksi?

Kommentointi on suljettu!