Nokialta musiikkisoitin NFC-tuella?

Nokia

Matkapuhelinvalmistuksena ensi vuoden alussa Microsoftille siirtävä Nokia kehittää ilmeisesti omaa musiikkisoitinta. Näin antaa ymmärtää hyvistä Nokia lähteistään tunnettu evleaks, joka kuvailee Twitterissä Nokian laitetta iPod Shufflen kaltaiseksi.

Huhun kuultuani mieleeni nousivat heti lokakuun alussa verkkoon vuotaneet kuvat, joiden arveltiin tuolloin viittaavan Nokian älykelloon. The Vergen Tom Warren kommentoi pian kuvien vuodon jälkeen, että kyseessä ei ole Nokian älykello. Herra uskoi kuville saatavan selityksen 22. lokakuuta Nokia Worldissä. Ehkäpä kuvissa onkin siis musiikkisoitin?

Lähteen mukaan Nokian soitin on nimeltään Nokia Guru. Kyseessä lienee koodinimi. Laitteessa on tiedon mukaan NFC-tuki, joka viittaisi sen yhdistyvän jollain tapaa älypuhelimeen. Periaatteessa Nokia Guru voisi siis olla myös vihje älykellosta. Mihin teoriaan lukijamme uskovat?

Älykello vai musiikkisoitin? Vai jotain aivan muuta?

Lähde: evleaks

9 kommenttia

  1. En tiedä.
    Menevät yhä kummallesimmiksi Nokiahuhut

  2. Näitä Nokia huhuja tulee joka päivä vain enemmän ja enemmän. Viikon päästä saamme tietää mikä kaikki on totta ja löytyykö vielä joku suuri pommi takataskusta. Mielenkiintoista toki on millaisia laitteita Nokia tulevaisuudessa kehittää, kun eikös joku HERE pomo tai vastaava sellaisia kuitenkin jo luvannut?

  3. Alkaako nokia tehdä legoja? Connecting blocks..

  4. Digi aikainen sinkkiamperi olis kova juttu!

  5. Toi vois olla myös Nokian paperipaino, verkon paino, intiimihöylä, avaimenperä, veturin lukitus-salpa, suihkushampoo tai OBD palikka.. Todella mainio ja mielenkiintoinen kuvavuoto, joka jättää ihan vähän spekuloitavaa..

Kommentointi on suljettu!