Videolla: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Galaxy Note 10.1 (2014)

Samsung on ottanut perinteeksi julkaista merkittävistä uutuustuotteistaan kattavia videoesittelyitä. Tällä kertaa vuorossa on syyskuun alussa lanseerattu toisen sukupolven Galaxy Note 10.1 -tabletti.

Uusi taulutietokone käyttää Android 4.3 Jelly Bean -käyttöjärjestelmää ja siinä on 10,1 tuuman 2560 x 1600 pikselin Super Clear LCD 3 -kosketusnäyttö. Suomessa saatavilla on ainakin jo WiFi-versio, joka perustuu 1,9 gigahertsin Samsung Exynos 5420 -piirisarjaan. LTE-variantti hyödyntää Qualcommin 2,3 gigahertsin Snapdragon 800 -sirua.

Promootiovideollaan korealaisvalmistaja keskittyy Note-mallistolle tyypilliseen tapaan kynällä käytettävien toimintojen demoamiseen. Keskeisessä osassa ovat myös monipuoliset moniajo-ominaisuudet: käyttäjä voi jakaa näytön kahdelle sovellukselle ja siirtää niiden välillä sisältöä vetämällä halutun kohteen ikkunasta toiseen.

4 kommenttia

  1. Ei taida löytyä tälle mallille (SG Note 10.1 2014 Edition) vielä kilpailjoita ja vastusta (toisin kuin Galaxy Tab malleille) ?.

  2. Siinä ois kyllä kovin tabletti ever. Harmi vaan että meitsille aika kallis.

  3. kyllä jos minulta kysyttäisiin, että ”valitsetko tämän vai sonyn xperia tablet Z?” niin kyllä minä henkilökohtaisesti valitsisin Z:n paremman laadun takia, vaikka muussa varmaan häviääkin tälle.

Kommentointi on suljettu!