Videolla: Windows Phone 8 GDR3

Windows Phone 8 -alustan kolmas merkittävä päivitys tekee tuloaan laitteille. Microsoft julkisti sen aivan vastikään ja aloittaa jakelun seuraavien viikkojen aikana. Ikävä kyllä kokonaisuudessaan päivitys on kaikkien saatavilla vasta muutamien kuukausien päästä.

Ensimmäisiä videoita uudesta alustaversiosta on julkaistu verkkoon, sillä kehittäjillä on pääsy GDR3-päivitykseen. Alla muutama pätkä, joissa päivityksen uudistuksia käydään läpi. Huomiona todettakoon, että uudistunut työpöytä ei ainakaan esiversiossa ole nykyisten laitteiden käytettävissä. Se jäänee siis tulevien full hd -laitteiden herkuksi.

Lähteet: My Nokia Blog & WinSource

1 kommentti

  1. Ei liity asiaan, mutta MS julkaisi Remote Desktop softansa Androdille ja iOs:lle. Mutta missä on WP versio? 🙂 aika mystistä touhua…

Kommentointi on suljettu!