Kuvavuoto: syaani Nokia Lumia 1520

Lumia 1520 syaani

Musta, valkoinen, keltainen ja punainen. Näissä väreissä lokakuun 22. päivä julkistettava Nokia Lumia 1520 on nähty kuvavuodoissa jo useita kertoja. Tuorein vuoto antaa ymmärtää, että myös monien suosima syaani kuuluu uutuuslaitteen värivalikoimaan.

Kuva syaanista Lumia 1520:sta tulee uudelta Twitter-käyttäjältä, joka käyttää nimeä Moroleaks. Lähteellä ei ole historiaa, joten vuotoon on syytä suhtautua varauksella. Ei ole kuitenkaan yhtään mahdoton ajatus, että Nokian uutuus saapuisi markkinoille myös syaanina.

Lumia 1520 on älypuhelimen ja tabletin hybridi. Siinä on kuuden tuuman full hd -näyttö ja Windows Phone 8:n uusi GDR3-versio, joka muokkaa kotinäkymän sekä sovellukset suurille näytöille sopivampaan muotoon. Takana on 20,7 megapikselin PureView-kamera ja sisällä hyrrää Snapdragon 800 -neliydinpiirisarja.

Lähde: e’s Phoneblog

14 kommenttia

 1. Moroleaks teki ”kuvavuodon” myös Nokian tabletin eri väreistä joihin mm. evleaks kommentoi ”100% feikki”

 2. Moroleaks selkeästi matkinut sekä nimessä, että Twitter-profiilikuvassa evleaksia. 😀

  Hieno laite kuitenkin kuvassa ja syaani on oma lempparini ollut jo N9:stä asti.
  🙂

 3. Aika sekavan näköinen. Vähän kuin olisi jossain halpamarketissa.

  1. Tuskinpa aloitusnäyttö tuolta näyttää paketista otettuna. Tuo on vain jonkun näkemys hyvännäköisestä aloitusnäkymästä.

  2. Ja Androidin tai iOS:n kuvakeviidakko on sitten selkeää settiä… 😉
   Kukin muokkaa omakseen ja halutun kokoisilla ruuduilla.

 4. Syanidi (HCN) kuorilla varustettu Nokia Lumia 1520. =)

 5. Tuo valkea tausta näytöllä tekee ruman ja lisää akun kulutusta.

 6. Nyt on kapeat reunat,vaalee tausta on kyl ruma.Ostan Mustan tai syaanin.

  1. Luulisi, että taustaväri/-kuva olisi vaihdettavissa?

   1. Kuvan puhelimessa on valittu vaalea teema, jossa taustaväri on valkoinen. Teeman voi vaihtaa WP:n asetuksista tummaksi, jolloin taustaväriksi tulee musta. Tumma teema kuluttaa vähemmän akkua. Jostain luin että kokonaan valkoinen näyttö vie noin kolme kertaa enemmän tehoja kuin musta näyttö.

    Korostusväriksi on tuossa valittu syaani, sen voi vaihtaa eriväriseksi teemasta riippumatta.

    1. tämähän riippuu ihan siitä onko kyseessä LCD vai LED näyttö, LCD näytössä musta ja valkoinen teema kuluttavat ihan yhtä paljon virtaa

 7. Tietysti light-teemalla esittelykuva, jotta näytön rajat erottuisivat. Vaikka varmaan on hieno laite, näyttää kuvassa kyllä just halpislelulta jostain euromarketista. Onko tämmöinen lookki sitten parasta, mitä kotinäytölle on mahdollista rakentaa, olen alusta saakka pohtinut windows-teeman suhteen.

 8. Live tiilet näyttää tuossa hienolta,kun on tilaa

Kommentointi on suljettu!