Videolla: Sony Xperia Z1 f

Xperia Z1 f

Moni odottaa Japanin markkinoille viime viikolla esiteltyä Xperia Z1 f -älypuhelinta laajemmin saataville. Miksi? Koska kyseessä vaikuttaisi viimein olevan monien toivoma laite, joka yhdistää tehokkaan raudan ja laadukkaan kameran kompaktiin kokonaisuuteen. Tällaista ratkaisua Android-markkinoille on odotettu jo pitkään.

Sony Xperia Z1 f ei kumartele suuremmille kilpailijoilleen. Sen sisällä on 2,2 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarja, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi kamerana on laadukas 20,7 megapikselin Exmor RS -kenno, joka on kooltaan 1/2,3 tuumaa. Kokonaisuus rakentuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän ympärille, jota hallitaan 4,3 tuuman 1280 x 720 pikselin kosketusnäytöltä.

Veden- ja pölynkestävä puhelin on Japanissa myynnissä useissa eri väreissä. Alla olevalla videolla se nähdään limenvihreänä, joka pinkin ohella kuuluu malliston kirkkaimpiin värivaihtoehtoihin.


9 kommenttia

 1. Kaikinpuolin mainion oloinen laite Sonyltä jälleen, jos ja kun jatkatavat jatkossakin nykyisen tasoisella linjalla niin seuraava puhelin voisi hyvinkin löytyä heidän mallistostaan. Vielä kun antaisivat Oppon tapaan asiakkaalle mahdollisuuden valita eri rommien väliltä!

  1. Jep. Oppolla on melkeen ainut Android-ROM jota sietäisin…

 2. ”Video ei ole saatavilla, koska sen lataaja on poistanut YouTube-tilinsä.” Hyödyllinen video siis.

 3. Ja vanhalla Androidilla.. ei näköjään ala toimimaan historiaansa paremmin.. Muuten olisi ollut mielenkiintoisin julkaisu tänä vuonna.

  Jos e iuutta androidia saada edes julkaisuun niin on aika turha odottaa kunnolla päivityksiäkään..

 4. Varsin mainio kokonaisuus! 🙂

  Sonyltä on viime aikoina pukannut ulos hyvin mielenkiintoisia luureja. Jos Android-puhelimen ostaisin olisi se suurella todennäköisyydellä Sony.
  Niissä laadukas rakenne, hyvä kamera ja hyvät näytöt.

 5. Oikein hyvä hardware kokonaisuus . Tosin vanha antero kummastuttaa ja Sonyn UI ei miellytä silmää, ikonit tökkii.

 6. Laite vaikuttaa silmämääräisesti melko paksulta?

  1. Z1 f:n paksuus on 9,4mm. Z1:n paksuun on 8,5mm. Eli on isoveljeään paksumpi, mutta ei hurjan paksu.

Kommentointi on suljettu!