Hintavinkki: 50 euron Android Jelly Bean -tabletti

tablet

Nyt on loistava tilaisuus loikata taulutietokoneiden maailmaan. Verkkokauppa.com mainostaa lehdessään erittäin edullista Android 4.2 Jelly Bean -pohjaista tablettia, jonka myynti käynnistyy myymälöissä ja verkossa lauantaina 19.10 kello 9.00. Kyseessä on ProCasterin (Verkkokauppa.comin oma brändi) seitsemän tuumainen tabletti, jonka hinta on vaatimattomat 49,90 euroa. Laitteita on varattu jokaiseen myymälään ja verkkoon 50 kappaletta, joten nopeus palkitaan.

Edullinen tabletti sopii hyvin perheen ensimmäiseksi taulutietokoneeksi tai lapselle omaksi pelilaitteeksi. Se sisältää 1,2 GHz ARM Cortex A8 -prosessorin ja 512 MB:tä RAM-käyttömuistia, joten mistään tykistä ei ole kyse. Myös seitsemän tuumaisen näytön tarkkuus on varsin vaatimattomat 800 x 480 pikseliä.

Tabletista löytyy neljä gigatavua tallennustilaa, microSD-korttipaikka, WiFi, VGA-tasoinen kamera ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Kooltaan laite on 193 x 116 x 10,5 millimetriä ja se painaa 320 grammaa. Akku on kapasiteetiltaan 2800 milliampeerituntia.

Linkki tuotteeseen Verkkokauppa.comin sivustolle.

11 kommenttia

 1. jos tuosta pitää jotain hyvää etsiä, niin ainakin se on halpa !

 2. Reso aivan hirveä… mutta mitä tuohon hintaan ny odottaa.

 3. Tuon hintainen tabu vois jo kiinnostaa, vaikka siinä on android. Mieluummin android tabletti kuin ios:sän omaava ipad. Tabletista en suostuisi maksamaan kuin 50-100€, se olisi suhteellisen pieni raha vähälle käytölle jäävästä laitteesta, meinaan kun en tietokonettakaan käytä kuin kerran kuussa. Vuodesta 2007 olen hoitanut älypuhelimella kaiken,eli en juuri tietokonetta tarvitse, enkä tablettia. Ainoa syy miksi omistan tietokoneen on se että tallennan siihen kuvat. Surffaan netissä, meilaan, maksan laskut, kuuntelen radiota, mp3-musaa jne älyluurilla, joka on itselläni korvannut tietokoneen, digikameran, radion, mp3-soittimen, töllön ja pelikonsolin, sekä gps:ssän.

  1. Ei prkl, voisin lyödä hattuni vetoa että tuon kaverin mailisiguissa lukee, mitä se duunaa ”älypuhelimellaan”.

  2. Kirjoitustyylistä voisin päätellä, että jopilla on taas uusi nimimerkki! 😉

  3. Hieno juttu. Jotenkin vaikea ottaa sun juttuja tosissaan sen jälkeen kun väitit ladattavien sovellusten olevan älypuhelimissa turhia. Väistämättäkin tulee mieleen, että et taida oikein ymmärtää sovellusten/isompien näyttöjen tuomia mahdollisuuksia. Mutta kuinka sulla nyt asioihin perehtymiseen olisikaan aikaa. 🙂

  4. Näinhän se menee, osta satkun tabletti tai alle niin varmaa on, että se jää vähälle käytölle. Itsellä on iPad ja äidin avomies sai töiden kautta jonkun pienen 7-8″ android tabletin. Jo pelkästään kun sen otti käteen tajusi millainen lelu kyseessä on ilman, että sitä edes vielä laittoi päälle. Noh ei se siitä kyllä yhtään paremmaksi muuttunut, päinvastoin. Laitetta testasin hetken aikaa ja oli selvä, että tuollaista en ottaisi edes ilmaiseksi. Jo pelkästään tabletissa ja älyluurissa todella tärkeässä roolissa oleva kosketustuntuma ja se miltä näyttö tuntuu sormen alla oli valovuosien päässä omasta tabletistani.

   Ps: noi aika lailla kaikki mitä teet olisi paljon mukavampaa isolla tabletilla kuin älyluurin pienellä näytöllä. Jos oikeasti sulla on älyluuri korvannut television niin mitä se olisikaan 10″ tabletilla. Taikka esim pelaaminen, nettiselaamisesta nyt puhumattakaan.

   Jos tykkäät tehdä noita mainitsemiasi asioita älyluurilla on selvää, että oikeasti hyvällä tabletilla niiden samojen asioiden tekeminen on monin kerroin mukavampaa ja miellyttävämpää. Nimimerkillä älyluuri nykyään lähinnä puhelimena ja viestittimenä. Juuri mitään muuta luurilla ei enää viitsi tehdä, kun vieressä on tabletti joka tekee kaiken saman niin paljon paremmin. Itsekin aikanaan korvasin monta laitetta älyluurilla, kun ostin tabletin korvasin älyluurin ja monet muut laitteet vielä paljon paljon paremmalla laitteella.

   Oikeesti nämä tämmöset halpis roskat kannattaa jättää sinne kauppaan ihan suosiolla vaikka tuntuu kuinka halvalta. Kallis se on siihen nähden, että kohta se on kaapissa pölyttymässä kun oli niin roskaa.

 4. On varsin erikoista, että tämäkin tulee aiheuttamaan hullun jonon Verkkokaupan eteen lauantai-aamuksi, kun alennus on 50 euroa. Ennemmin maksaisin noin 100 euroa lisää ja ostaisin jo reilusti paremman tabletin. Saahan toki tuollakin jo jotain tehtyä – jos ei muuta niin perheen pienimmille pelilaitteeksi, vaikkei siihenkään järin loistava ole. Kelvannee kuitenkin aidosti vaatimattomille, eikä tätä negatiivisella sävyllä.

 5. Kokeiltuani tablettia havaitsin sen suorastaan turhakkeeksi ja pärjään paremmin kannettavalla tietokoneella ja äly kännykällä tabletti oli joka asiassa heikko.

 6. Mikä mahtaa olla procasteri mid-007 tehdas pin-koodi

Kommentointi on suljettu!