Samsungilta nopeampi Galaxy S4 -variantti Suomeen marraskuussa

Galaxy S4 4G+

Galaxy S4 -tuoteperhe laajenee Suomessa marraskuussa uudella mallilla, kun Samsung tuo kauppoihin tehokkaammalla suorittimella ja nopeammalla 4G-yhteydellä varustetun Samsung Galaxy S4 with 4G+ -version. Se nostaa 4G-verkon latausnopeuden 150 Mbps:ään (Cat4), kun nykyisen mallin teoreettinen huippunopeus on 100 Mbps:ää (Cat3). Lisäksi 1,9 gigahertsin Snapdragon 600 -piirisarja on vaihtunut 2,3 gigahertsin Snapdragon 800 -siruun.

Samsung tekee kovasti töitä saattaakseen uuden tekniikan kaikkien saataville. Galaxy Note 3 on nopein puhelimemme prosessoritehon ja tiedonsiirtonopeuden mukaan mitattuna. Nyt tuomme samat tehot myös Galaxy S4 -sarjan puhelimeen ja samalla säilytämme alkuperäisestä GS4-puhelimesta tutut ja kiitellyt ominaisuudet”, sanoo Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Muilta osin kyseessä on tuttu Galaxy S4, jossa on viiden tuuman full hd -näyttö, 13 megapikselin kamera, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia ja Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä. Uusi malli tulee saataville mustana, valkoisena ja ruskeana. Sen suositushinta on 680 euroa.

15 kommenttia

 1. Houkuttelisi niin pirusti.. Lähes täydellinen 5 tuuman näyttö Note3:n tehoilla varustettuna, ahnam! Tosin hinta saisi olla alhaisempi..

  1. Ai saisi? Todellakin. Melkein 700e luurista, oli se miten tykki tahansa, on aivan liikaa. Ihmisillä täytyy olla nykyään ihan liikaa rahaa, kun kaikesta voidaan pyytää sikamaisia hintoja. Koska miksipä sitä halvemmalla myymään, jos se kalliillakin kaupaksi menee.

   1. salama
    Mieti,että miten paljon Nokia Lumia 1020 nyt maksaa!.Se vasta liikaa onkin. ;/

 2. Samsung Galaxy S4 with 4G+.Uusi malli tulee saataville mustana, valkoisena ja ruskeana. Sen suositushinta on 680 euroa.

  Ilmeisesti nykyisen (Snapdragon 600) Samsung Galaxy S4 mallin hinta tipahtaa lähelle 500 euroon (tai alle 500 euroon)?.

 3. Tehoa tarvitaan raskaan käyttöliittymän pyöritykseen.Suomen hitaissa verkoissa ei noista nopeuksista voi kun haaveilla

   1. Kyllä, Galaxyt ovat nopeimmat älypuhelimet. Microsoft-fanit vaan taas turhaan kiukuttelee.

    1. Parhaat latausnopeudet näköjään. Toisaalta enpä tiedä mitä väliä onko 50mbit/sek vai 100mbit/sek kun keskimäärin suomen kännykkälatausnopeudet on 1mb/sek.
     Joten who cares.

 4. Eikös Samsung ole aiemminkin päivittänyt malliensa sisuskaluja? Ihan mielenkiintoinen strategia. Ei sillä, että monellekaan olisi mitään merkitystä onko teoreettinen verkkonopeus 100 vai 150 Mbps, mutta saadaan jatkettua lippulaivan ikää kun siinä on edelleen parhaat mahdolliset speksit.

  1. Vaihda maisemaa jos tökkii. Kyllä nuo 4G verkot vauhdilla painaa, kun ei vielä oo tungettu päätelaitteita pitäjät täyteen.

 5. Tätä julkaisua on odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta kyllä tuo suositushinta loksautti leuan sen verran auki että kyllä tämä kaupanhyllylle jää. Ei perus duunarilla ole varaa maksella puhelimista 700€ oli ne sitten millaisia tehomyllyjä tahansa. Kun näiden oletettu käyttöaikakin taitaa olla noin 2 vuotta. Taitaa tosin hinnassa olla hivenen tätä Suomilisää kun ebayssa laitteen 32 gb version hinta pyörii siinä 550€ paikkeilla.

 6. Mitä täällä itketään kalliudesta? Lähes kaikki lippulaivat on tuollaisia suositushinnoiltaan, mutta äkkiä ne hinnat laskee. Ja silti niitä myydään julkaisun jälkeen miljoonia kappaleita, joten hyvin moni on tajunnut sen tosiseikan, että verrattuna käytön määrään, on älyluuri verrattain halpa ostos. 600€ laitteesta jota käytät sen mahdollisesti kaksi vuotta, suuri osa ihmisistä monta tuntia päivässä.

  Muuten en paljoa anna arvoa ”julkistukselle”. Lähes voisi hihittää jos joku S4 ostaja vaihtaa tähän.. Ja miksi esim. S3 omistaja tai S2 omistaja nyt vaihtaisi tähän kun S4 olisi ollut jo tarjolla. Toki niitä ihmisiä tullee riittämään mielin määrin, joten hämmästellä taas saa.

Kommentointi on suljettu!