Vihdoin: Instagram tulee Windows Phonelle

Instagram

Pitkä odotus on vihdoin palkittu. Suosittu kuvien jakamiseen keskittyvä palvelu, Instagram, tulee vihdoin Windows Phonelle. Asiasta kertoi Abu Dhabissa Nokia World -tilaisuudessa Stephen Elop, joka kommentoi sovelluksen saapuvan seuraavien viikkojen aikana.

Virallisen Instagram-sovelluksen puuttumista on usein pidetty Windows Phonen merkittävänä heikkoutena. Viime aikoina tarjolle on tullut monipuolisia epävirallisia vaihtoehtoja, mutta ne harvoin korvaavat puutetta tavallisten kuluttajien silmissä. Niinpä virallinen Instagram-sovellus on tärkeä askel eteenpäin Windows Phonelle.

Windows Phone on saamassa rivistöönsä lähitulevaisuudessa myös muita tärkeitä sovelluksia. Tulossa ovat Vine ja Flipboard. Molemmat merkittäviä nimikkeitä mobiililaitteilla.

Lähteet: The Verge, Pocket-lint & Nokia

19 kommenttia

 1. Tuo on vain yksi softa. Kaikki uusi softa tehdään Androidiin ja iPhoneen ja WP jää päivä päivältä niistä enemmän jälkeen.

 2. Itse käytän aktiivisesti palvelua ja Instance on toiminut loistavasti.

  Hieno, että virallinen Instagram-softa kuitenkin saapuu. 🙂

 3. (Tää viesti ei liity uutiseen). Huomaa muuten Mobiiliblogin ylläpitäjän Nokia-isänmaallisuuden. Uusi iPad Air vuosi nettiin tyyliin kuukausi sitten (kuvallisina), eikä siitä uutisoitu mitään. Nokian tabletista puhuttiin taas viikkoja ennen julkaisua. Niin epäreilua että huhhuh.

  1. Miksi sitten edes kommentoit, kun ei uutiseen liity?

   Ei sitä huomiota ja kannata koko ajan hakea muiden haukkumisella.

  2. C’moon hei! Jos Teemu tekisi jutun jokaisesta Apple huhusta, joka on liikkeellä niin ei muuta sitten tekisikään. Käsittääkseni nuo Applen vuodot tulevat aika hajanaisilta tahoilta, joten luotettavuuskin on ongelma (vertaa evleaks)

  3. Perusta axseelius oma blogi. Tee siitä puolueeton, sehän sulta helposti onnistuu, en epäile hetkeäkään. Saat uutisoida ihan mitä vaan ja meidän muiden ei tarvitse kuunnella tota marmatusta. Kaikki voittaa.

 4. Tästäkin jutusta huomaa, miten monta vuotta WP on kehitystä jäljessä.

 5. Voi helkkari XD tietäisittepä vaan miks mä näitä kommentteja tänne kirjoitan XD kukaan ei näytä tajuavan sitä, vaikka pariin kertaan oon sanonu. Annan vihjeen: Rakastan nähdä fanipoikia vihaisena, varsinkin Eemeliä 😀 ai että.

 6. ps: Toinen vinkki: Mission Complited. Sain vastauksia, vihaisia sellaisia 😉 vink vink

 7. Usein pidetty heikkoutena? Kaveripiirissä on äkkiä laskettuna 19 Lumiaa enkä ole kenenkään kuullut mainitsevan instagrammista koskaan.

  1. Kyllä se on kuule pissispojille ja -tytöille niin tärkeä että et uskokaan

 8. Nokia fanit ne jaksaa vittuilla sillä kotimaisuudella,mutta…loppuu sekin ensivuonna. 😉

 9. Hei voisiko nämä asiattomat ja turhat viestit poistaa täältä?
  10 kommenttia näistä uutisen 17 on aivan asiaankuulumattomia. Pysyisi vähän aiheessa nämä keskustelut. 🙂

 10. Minä olen mobiiloblogin asiakas 1. Koska on oikeita uutisia 2. Huumoriakin ja huuleheittoa sallitaan (ei hyvän mobiilibligi informatiivisuus edellytä pskantärkeyttä 🙂 3. Instance on huono, Instgramin on jo pitkään korvannut 6tag, on ihan sama, ellei parempi sovellus kuin Instgram itse. 4. Suomalaisena kiinnostaa NOKIA eniten, sitten muut.

Kommentointi on suljettu!